Серіал Star Media «Закохані жінки» покаже «Інтер»

Серіал Star Media «Закохані жінки» покаже «Інтер»

13 Жовтня 2015
8101
13 Жовтня 2015
10:40

Серіал Star Media «Закохані жінки» покаже «Інтер»

8101
Серіал Star Media «Закохані жінки» покаже «Інтер»
Серіал Star Media «Закохані жінки» покаже «Інтер»

Серіал виробництва українсько-російської кінокомпанії Star Media «Закохані жінки» покаже телеканал «Інтер». Про це йдеться в анонсах каналу.

 

12-серійна мелодрама стартує в ефірі 19 жовтня. Серіал виходитиме з понеділка по четвер о 21:00 по три серії на день.

 

Як писала «Детектор медіа», «Закохані жінки» - це британський формат Mistresses («Коханки») корпорації BBC, відомий за американською адаптацією. Він розповідає про особисте життя чотирьох подруг, яким трохи за 30. Робоча назва проекту Star Media теж мала назву «Коханки», але в процесі роботи була змінена.

 

Зйомки серіалу проходили в Києві та Одесі.

 

Головні ролі виконують російські акторки: Катерина Волкова, Катерина Клімова, Равшана Куркова, Дар'я Єкасамова. Також у серіалі грають російські й українські актори Антон Хабаров, Віктор Логінов, Кирило Сафонов, Максим Дрозд, Олександр Кобзар.

 

Автор сценарію - Марина Меднікова, режисер-постановник - Дмитро Лактіонов, оператор-постановник - Михайло Марков, продюсери - Юрій Мінзянов і Влад Ряшин.

 

Star Media презентувала цей серіал у вересні в Києві на скринінгу нових проектів учасників ініціативної групи «#Кінокраїна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8101
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду