Pro TV знімає для каналу «Україна» детективний серіал «Небезпечне місто» (ДОПОВНЕНО)

Pro TV знімає для каналу «Україна» детективний серіал «Небезпечне місто» (ДОПОВНЕНО)

8 Жовтня 2015
3753
8 Жовтня 2015
13:07

Pro TV знімає для каналу «Україна» детективний серіал «Небезпечне місто» (ДОПОВНЕНО)

3753
Pro TV знімає для каналу «Україна» детективний серіал «Небезпечне місто» (ДОПОВНЕНО)
Pro TV знімає для каналу «Україна» детективний серіал «Небезпечне місто» (ДОПОВНЕНО)

Телеканал «Україна» готує до показу детектив «Небезпечне місто» - виробництвом серіалу займається українська кінокомпанія Pro TV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал розповідає про роботу вигаданого підрозділу поліції, який займатиметься особливо складними і заплутаними розслідуваннями.

 

Кожна серія - це окрема детективна історія. До складу підрозділу входять кращі знавці своєї справи: експерти, криміналісти, «хакери» та фахівці з допитів. Вони професіонали, не випускають з уваги жодної деталі, і саме їм можна довірити безпеку міста.

 

Спеціально для зйомок серіалу «Небезпечне місто» було збудовано поліцейську дільницю в «найкращих американських традиціях» з лабораторією, обладнану за останнім словом техніки. Самі зйомки проходять у Києві та Київській області.

 

Канал «Україна» шукав передпраймовий проект на заміну російському серіалу «Слід», який заборонений для показу в Україні

 

Прем'єра серіалу на каналі «Україна» запланована на листопад 2015 року.

 

Режисери картини - Андрій Мозговий та Віталій Ващенко.

 

«Наш серіал відрізняється від інших детективів тим, що глядач не побачить звичних грубих слідчих, які сидять у похмурій кімнаті. Наші герої професійні, активні, зацікавлені в пошуку справжніх злочинців, у досягненні результату, а не формальному розслідуванні. Тому телеглядачів чекає багато захоплюючих і несподіваних сюжетів», - сказав генеральний продюсер серіалу «Небезпечне місто», генеральний директор компанії  Pro TV Віктор Приходько.

 

Як дізналась «Детектор медіа»,  серіал почав зніматися на студії Pro TV під робою назвою «Сутичка». Віктор Приходько повідомив «Детектор медіа», що наразі заплановано 40 серій.

 

«Прохання від телеканалу - щоб було максимально не схоже на "Слід". Сім фахівців ведуть розслідування. Частина сидить в офісі, частина їздить вулицями. Ми намагаємося зараз не називати їх не поліцією, ні міліцією - тим більше, що завжди є надія продати серіал в інші країни, не тільки в Росію. Стандартно серіали продаються в сім-вісім країн, таких як Казахстан, країни Балтії, Білорусь, США, Ізраїль, де є російськомовні канали. Тому бажано уникати, максимально абстрактно показувати сищиків. У формі вони не ходять, машини без розпізнавальних знаків», - сказав генеральний продюсер серіалу.

 

За його словами, серіал не буде перегукуватися зі стрічкою «Відділ 44», яку студія знімає для телеканалу ICTV. «Все робимо, щоб не перегукувався. Якщо в "Відділі 44" вони в космічних декораціях, а тут атмосфера максимально приземлена. Такі декорації, як у справжній міліції ми робити не можемо, тому що це буде фільм жахів, а не детектив», - сказав Віктор Приходько.

 

У червні група «1+1 медіа» звинуватила «Медіа Групу Україна» та Держкіно в спробі адаптувати і легалізувати заборонений російський контент як український. 24 червня генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявив, що Держкіно видало прокатне посвідчення переробленому російському серіалу «Слід», заявленому як український серіал «Фактологічна експертна служба: міжнародний відділ кримінальних розслідувань» («ФЕС») виробництва каналу «Україна».

 

У відповідь у Держкіно повідомили, що не мали жодних правових підстав для відмови каналу «Україна» у видачі прокатного посвідчення телесеріалу «ФЕС». Водночас відомство визнало, що в чинному законодавстві, яке регулює кінематографію, є прогалини, підзаконний акт для усунення яких розробляється. Разом з тим Держкіно за зверненням правовласника скасувало державну реєстрацію та визнало недійсними прокатні посвідчення на російський телесеріал «Слід».

 

Директор холдингу «Медіа Група Україна» і телеканалу «Україна» Євген Лященко пояснив, що телеканал «Україна» викупив відзняті робочі матеріали російського серіалу «Слід» і франшизу та зробив на їхній основі новий продукт. За його словами, телекомпанія провела додаткові зйомки, зробила комп'ютерну графіку та новий монтаж.

 

Зрештою, 2 липня Експертна комісія з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно прийняла рішення про відкликання прокатного посвідчення серіалу «ФЕС («Фактологічна експертна служба: міжнародний відділ кримінальних розслідувань»).

 

Нагадаємо, кінокомпанія Film.ua знімає українськомовний медичний серіал «Черговий лікар» у жанрі медичної драми для каналу «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3753
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду