Телеканал ZIK запускає проект про місцеву владу «Таємниці Ратуші»

Телеканал ZIK запускає проект про місцеву владу «Таємниці Ратуші»

8 Жовтня 2015
2872
8 Жовтня 2015
12:36

Телеканал ZIK запускає проект про місцеву владу «Таємниці Ратуші»

2872
Телеканал ZIK запускає проект про місцеву владу «Таємниці Ратуші»
Телеканал ZIK запускає проект про місцеву владу «Таємниці Ратуші»

З 19 жовтня в ефірі телеканалу ZIK стартує цикл програм журналістських розслідувань «Таємниці Ратуші».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єрі передує показ документального фільму під однойменною назвою «Таємниці Ратуші: початок» Стрічка вийде в ефірі 14 жовтня о 21.30.  ZIK, «прописаний» у Львові та Києві, найперше розкаже про діяльність нинішнього львівського мера Андрія Садового

 

«ZIK - телеканал журналістських розслідувань. Недивно, що під час передвиборчих перегонів ми хочемо проаналізувати діяльність тих, хто знову претендує на владні повноваження. Тим більше, що мер Львова бачить себе у всеукраїнських масштабах. Тому у фільмі «Таємниці Ратуші» голі факти та аналітика. Це - наша головна зброя», - анонсує прем'єрний показ фільму керівник департаменту інформації медіахолдингу ZIK Тарас Смакула.

 

«Наш проект - своєрідний зріз громадських настроїв, які зараз переважають. Багато спекуляцій, підмін понять, коли слова, картинка на екрані розходяться з діями і результатом. За биттям себе кулаком в груди, навстіж відчиненими дверима свого маєтку перед журналістами, носінням найширшої вишиванки, декламуванням «Пливе кача...», позиціонуванням себе як істинного вірянина Української греко-католицької церкви, відданого сім'янина, патріота-державника криється професійний піар... Ми хочемо допомогти глядачам критично сприймати однобоку інформацію, мислити рельєфно та усвідомити підкилимні механізми взаємодії чиновників, сховані в вузьких коридорах і кабінетах львівської Ратуші», - розповідає гендиректор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич.

 

Нагадаємо, 16 вересня на телеканалі ZIK відбулася прем'єра нової суспільно-політичної програми «Рада 8.0».

 

На телеканалі ZIK вийшов випуск програми журналістських розслідувань «Наші гроші», у якому його автори заявляють, що у реалізації державної програми «Українська книга», яка здійснюється Державним комітетом телебачення і радіомовлення, виявлено значні порушення. Випуск програми ««Українська книга»: переплачують, не читаючи» вийшла в ефірі телеканалу 1 вересня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2872
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду