На каналі «112 Україна» стартувало політичне ток-шоу «Руно live»

На каналі «112 Україна» стартувало політичне ток-шоу «Руно live»

8 Жовтня 2015
2504
8 Жовтня 2015
10:12

На каналі «112 Україна» стартувало політичне ток-шоу «Руно live»

2504
На каналі «112 Україна» стартувало політичне ток-шоу «Руно live»
На каналі «112 Україна» стартувало політичне ток-шоу «Руно live»

7 жовтня о 19.30 в прямому ефірі телеканалу «112 Україна» відбулася прем'єра ток-шоу «Руно live».  Про це йдеться на сайті каналу.

 

К новому проекті телеканалу ведуча Роксана Руно з гостьової студії у прямому ефірі обговорює з політиками топ-теми поточного дня. Мета програми - представити полярні позиції щодо ключових тем і дізнатися думку глядачів. Протягом ефіру на сайті телеканалу буде проводитися голосування з питання програми. Крім того глядачі самі зможуть ставити запитання гостям студії, надсилаючи їх через спеціальну форму на сайті «112.ua».

 

«Нам важливо підтримувати діалог з глядачем, важливо почути його думку. Телебачення - це вже не односторонній зв'язок, це спілкування. Тому в моїй програмі у всіх буде можливість продемонструвати свою позицію», - сказала ведуча проекту.

 

Ток-шоу виходитиме щобудня о 19.30.

 

Роксана Руно працює на каналі «112 Україна» з моменту його заснування і є ведучою прямоефірної студії live.

 

Нагадаємо,  з лютого до липня 2015 року програма «Шустер live» виходила в ефірі телеканалу «112 Україна». Суспільно-політичне ток-шоу Савіка Шустера почало виходити на каналі «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло два випуски.

 

18 вересня суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» не вийшло в ефірі каналу «1+1». На телеканалі повідомили, що вирішили перенести ефір програми: «Канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше». Приблизно о 20.30 програма почала транслюватися в прямому ефірі каналу «112 Україна». Під час ефіру телеканал «1+1» надіслав Савіку Шустеру офіційного листа за підписом генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка, у якому повідомив, що згідно з умовами ліцензійного договору програма «Шустер live» не може виходити в ефірі каналу «112 Україна». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2504
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду