На СТБ  стартує новий сезон шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»

На СТБ стартує новий сезон шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»

7 Жовтня 2015
3300
7 Жовтня 2015
14:18

На СТБ стартує новий сезон шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»

3300
На СТБ  стартує новий сезон шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»
На СТБ  стартує новий сезон шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»

13 жовтня на телеканалі СТБ вийде прем'єра шостого сезону реаліті «Кохана, ми вбиваємо дітей», який випускається за форматом ВВС (Honey, we're killing the kids) і допомагає батькам знайти спільну мову з дітьми, які успадковують їх неправильний спосіб життя. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший випуск нового сезону вийде о 20.00. Гасло сезону - «На межі відчаю».

 

«Вперше ми говоримо про дітей, які знаходяться на межі. Тому, новий сезон ми назвали «на межі відчаю». Це пов'язано з історією Костянтина Лободюка, героя одного з випусків програми. Хлопець звертався до нас кілька разів з проханням допомогти, але його мама Любов була категорично проти нашої участі у вирішенні їхніх проблем. А погодилася вона лише тоді, коли Костя в бійці вдарив ножем чоловіка, від чого останній помер. А дай мама згоду раніше - велика ймовірність, що цього всього не сталося б», - розповів керівник творчого об'єднання СТБ Мирослав Домалевський.

 

Крім того, відтепер після кожної програми на глядачів чекає пост-шоу, присвячене проблемі виховання дітей. Допоможуть розібратися у взаєминах батьків і дітей постійні експерти програми: батько 22-річного сина, шоумен Дмитро Коляденко, мати п'ятьох дітей, телеведуча Сніжана Єгорова, постійний психолог проекту Вікторія Любаревич-Торхова, керівник ТО на СТБ Мирослав Домалевський, а також ведучий програми, психолог Дмитро Карпачов.

 

Проект «Кохана, ми вбиваємо дітей» виходитиме в ефір щовівторка о 20.00.

 

Нагадаємо, п'ятий сезон реаліті-шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей» з Дмитром Карпачовим стартував 27 січня. Слоган сезону - «Відчуй себе дитиною».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3300
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду