Film.ua та «Інтра-фільм» закінчили зйомки мелодрами «Коли минуле попереду» (ВІДЕО)

Film.ua та «Інтра-фільм» закінчили зйомки мелодрами «Коли минуле попереду» (ВІДЕО)

6 Жовтня 2015
3842
6 Жовтня 2015
09:44

Film.ua та «Інтра-фільм» закінчили зйомки мелодрами «Коли минуле попереду» (ВІДЕО)

3842
Film.ua та «Інтра-фільм» закінчили зйомки мелодрами «Коли минуле попереду» (ВІДЕО)
Film.ua та «Інтра-фільм» закінчили зйомки мелодрами «Коли минуле попереду» (ВІДЕО)

Завершився знімальний період 12-серійної мелодрами «Коли минуле попереду» спільного виробництва Film.ua і «Інтра-фільм». Про це йдеться на сайті української кіностудії.

 

Зйомки фільму проходили в Києві і Київській області з червня по жовтень. Режисером-постановником картини виступила Наталія Углицьких, головні ролі виконали Єлизавета Пащенко, Олег Штефанко, Ігор Бочкін, Олена Стефанська, Петро Крилов і Олександр Попов.

 

«Коли минуле попереду» - драматична історія про те, як життя простої дівчини Тамари Ерошиної (Єлизавета Пащенко) перетворюється на кошмар, після знайомства з сином мера міста Сергієм Лупаревим (Петро Крилов). Нещасливе заміжжя, побої, втеча з дому і підозра у вбивстві - це лише невелика частина проблем, з якими належить зіткнутися головній героїні фільму. Але доля дарує їй шанс почати все спочатку. Однак розлучитися з минулим виявилося нелегко.

 

У стрічці багато несподіваних поворотів сюжету

 

На головну роль у фільмі пробувалися більше 90 актрис з України та Росії, але в підсумку вибір припав на Єлизавету Пащенко. «Ми вибрали Лізу, тому що, як нам здалося, в ній відкритість і безпосередність вдало поєднуються з впевненістю і прагматичністю. Вона вміє і не боїться змінюватися, існувати в несподіваних запропонованих обставинах. Крім того, вона дуже відкрита і чарівна людина, не зіпсована славою», - розповів продюсер фільму Володимир Іссат.

 

«"Коли минуле попереду" - не звичайна мелодрама. Тут багато пригод, погонь, захоплюючих дух поворотів сюжету. Мені подобається, що життя моєї героїні, її доля, та й вона сама кардинально змінюються. Крім того, ми знімаємо не серіал в звичайному розумінні цього слова, а скоріше художній багатосерійний фільм. Саме як до справжнього кіно підхід як у режисера, так і у всієї знімальної групи», - сказала Єлизавета Пащенко.

 

 

«Хоча кіно і театр ніякого відношення до реального життя не мають, є ситуації, які схожі на справжні. Ось ця - саме з таких. У цьому фільмі є щось живе, людське, цим він мене і зацікавив. Я завжди боюся говорити про результат завчасно, але "сермяга" в ньому є, тут є що грати», - розповів російський актор Ігор Бочкін, який зіграв роль мера міста і батька чоловіка головної героїні - Сергія Лупарева-старшого.

 

Прем'єру стрічки заплановано на 2016 рік.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», виконавчим продюсер 12-серійної мелодрами «Коли минуле попереду» став Володимир Іссат. Сценарій серіалу написав автор з Санкт-Петербурга (Росія) Ігор Агеєв, за сюжетами якого компанія Film.ua зняла стрічки «Дорога в порожнечу», «Легковажна жінка».  

 

Виконавчий продюсер картини Володимир Іссат повідомив, що проект - частина довголітнього співробітництва з пітерськими колегами з компанії «Інтра».

 

«Детектор медіа»

Фото - Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду