«Київстар» запустить своє OTT-телебачення до кінця року

«Київстар» запустить своє OTT-телебачення до кінця року

5 Жовтня 2015
2121
5 Жовтня 2015
12:43

«Київстар» запустить своє OTT-телебачення до кінця року

2121
«Київстар» запустить своє OTT-телебачення до кінця року
«Київстар» запустить своє OTT-телебачення до кінця року

Компанія «Київстар» планує запустити послугу OTT-телебачення для користувачів фіксованого інтернету до кінця 2015 року. Про це повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» директор з маркетингу «Київстару» Святослав Горбань.

 

Послуга буде доступна для абонентів «Домашнього інтернету». «Київстар» впроваджуватиме її разом з компанією Viasat.

 

«Скористатися цією пропозицією зможуть усі наші абоненти "Домашнього інтернету", в понад 100 містах України. Даний проект ми будемо реалізовувати в партнерстві з компанією Viasat», - сказав пан Горбань.

 

За його словами, абонентам буде запропоновано понад 100 національних і міжнародних телеканалів, бібліотека художніх і документальних фільмів та інші можливості сучасного телебачення.

 

«На сьогоднішній день до "Домашнього інтернету" підключено вже близько 820 тис. домогосподарств України», - повідомив пан Горбань.

 

Про те, що «Київстар» спільно з Viasat готують до запуску послугу OTT-телебачення і відео за запитом для абонентів «Домашнього інтернету», стало відомо в березні 2015 року. Тоді ж анонсувалося, що пілотний запуск нової послуги відбудеться влітку 2015 року у Кривому Розі та Житомирі. А з осені послуга надаватиметься в усіх містах, де є «Домашній інтернет» від «Київстар»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2121
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду