Шустер знову вийде в ефір тільки на своєму каналі

Шустер знову вийде в ефір тільки на своєму каналі

2 Жовтня 2015
4976
2 Жовтня 2015
15:59

Шустер знову вийде в ефір тільки на своєму каналі

4976
Шустер знову вийде в ефір тільки на своєму каналі
Шустер знову вийде в ефір тільки на своєму каналі

2 жовтня суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» знову транслюватиметься тільки на телеканалі «Савік Шустер студії» 3s.tv. Про це йдеться на сторінці програми у Facebook.

 

«Дивіться "Шустер live» тільки на телеканалі 3s.tv сьогодні о 20:30. Шукайте канал у кабельних мережах вашого міста та на супутнику Amos-2. Вільний доступ в інтернеті на сайті 3s.tv», - йдеться в повідомленні. Теми програми - «Сирія: зведений курок третьої світової?» та «Національна загроза: корупція незламна?».

 

У розкладі програм каналу «1+1» на цей час заплановані показ французьких художніх фільмів «1+1» і «Божевільне весілля».

 

Нагадаємо, ток-шоу «Шустер live» почало виходити на каналі «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло тільки два випуски.

 

18 вересня «Шустер live» не вийшло на «1+1». На телеканалі повідомили, що вирішили перенести ефір програми. Приблизно о 20.30 програма почала транслюватися на каналі «112 Україна». При цьому Савік Шустер заявив, що «1+1» зняв програму за дві хвилини до ефіру, та припустив, що це домовленості між власником каналу й Адміністрацією Президента. Згодом прес-секретар Президента України Святослав Цеголко заперечив причетність Адміністрації Президента до невиходу «Шустер live». Савік Шустер під час ефіру отримав претензію «1+1» щодо трансляції на «112 Україна».

 

25 вересня «Шустер live» знову не вийшов в ефір «1+1». «Такі зміни в програмній сітці обумовлені тим, що між каналом і студією залишилася низка неузгоджених юридичних моментів, для вирішення яких потрібен певний час», - пояснили на каналі. Відтак ток-шоу транслювалося тільки на супутниковому каналі «Савік Шустер студії» 3s.tv та в інтернеті, де зібрало понад 1 млн переглядів на YouTube.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4976
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду