Кабельний телеканал з Вишневого «Правда тут» стане супутниковим

Кабельний телеканал з Вишневого «Правда тут» стане супутниковим

1 Жовтня 2015
4660
1 Жовтня 2015
13:27

Кабельний телеканал з Вишневого «Правда тут» стане супутниковим

4660
Кабельний телеканал з Вишневого «Правда тут» стане супутниковим
Кабельний телеканал з Вишневого «Правда тут» стане супутниковим

Місцевий кабельний телеканал «Правда тут» з міста Вишневого Київської області (ТОВ «Інформаційне агентство "Правдатут"») стане супутниковим. Рішення про видачу компанії супутникової ліцензії ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 жовтня.

 

Телеканал уже рік працює та мовить у кабельних мережах Вишневого, Боярки та Софіївської Борщагівки. Крім того, «Правда тут» працює ще й як інформаційне агентство та інтернет-видання. А відтепер канал вирішив піднятися на супутник.

 

Концепція каналу - інформаційна з фільмопоказом. «Правда тут», зокрема, інформує про події Київщини.

 

Власники телеканалу - громадський діяч і підприємець із Вишневого Іван Гришин і його дружина Катерина Гришина. Іван Гришин є також і директором каналу. 27 серпня пан Гришин очолив Києво-Святошинський районний осередок партії «Нові обличчя», головою якої є мер Ірпеня Володимир Карплюк.

 

На запитання членів Нацради, звідки в нього кошти для фінансування супутникового телеканалу із цілодобовим мовленням, Іван Гришив відповів: «Ми самі нормально заробляємо, 80% доходів плануємо отримувати за рахунок реклами». Він додав, що заробив кошти спочатку спортом (професійно займався легкою атлетикою, виступав за турецький спортклуб «Фенербахче»), далі займався та займається книготоргівлею (мережі «Доступна книга», «Книга в кожен дім», підприємство «Ранок»).

 

«Ми вже рік проіснували, проіснуємо 10 років і на супутнику», - запевнив пан Гришин.

 

Під час відеопрезентації програм телеканалу член Нацради Уляна Фещук зауважила можливі порушення законодавства про рекламу - відсутність ідентифікації рекламних і спонсорських проявів. Вона застерегла телеканал від таких порушень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду