На «Інтері» стартує серіал «Червона королева» виробництва Film.ua

На «Інтері» стартує серіал «Червона королева» виробництва Film.ua

29 Вересня 2015
7128
29 Вересня 2015
12:52

На «Інтері» стартує серіал «Червона королева» виробництва Film.ua

7128
На «Інтері» стартує серіал «Червона королева» виробництва Film.ua
На «Інтері» стартує серіал «Червона королева» виробництва Film.ua

У понеділок, 5 жовтня о 21.00 на «Інтері» відбудеться прем'єра 12-серійної мелодрами «Червона королева». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Виробник мелодрами - Film.ua і Shpil. Сюжет засновано на фактах біографії відомої радянської манекенниці Регіни Збарської, яку називали «радянською Софі Лорен» і «найкрасивішою зброєю Кремля».

 

«Наш фільм про красу, про перших радянських манекенниць, які підкорили Париж, - розповідає режисер фільму Алена Семенова. - Прототипом головної героїні стала манекенниця Регіна Збарська, яку в стрічці звуть Регіна Барська. Історія багато в чому перебільшена, прикрашена, зроблена більш казковою. Але має місце багато історичних фактів, в тому числі, і приїзд радянської делегації до Парижу».

 

Головну роль у серіалі зіграла дебютантка

 

У ролі манекенниці знялася молода актриса Ксенія Лукьянчикова, зовнішньо схожа з відомою манекенницею.

 

«Ми дуже довго шукали головну героїню в Україні, Сербії, Польщі, Білорусі, Росії, - розповіла режисер. - Потім перейшли на французів, переглянули всіх віце-міс світу, моделей і балерин. Ми вже зневірилися. У нас було кілька претенденток, але жодна з них повністю не влаштовувала».

 

Для актриси ця роль стала дебютною у кіно. Щоби бути ще подібнішою до Регіни Збарської, Ксенія Лукьянчикова схудла на 14 кілограмів і обрізала довге волосся. Але, як зізнається молода актриса, заради такої яскравої ролі вона була готова на будь-які експерименти.

 

Зйомки картини проходили в Мінську, Бресті, Москві, Санкт-Петербурзі, Самарканді, а сцени паризького показу знімали у Львові. Для подіумних зйомок художник із костюмів Гала Отенко та її команда розробили і створили 24 колекції одягу. Загалом для кіносеріалу створено понад тисячу ансамблів.

 

Париж знімали у Львові

 

«Лише у головної героїні було понад 160 комплектів, у кожної з її подруг - не менше 30, - розповідає Гала Отенко. - Ми повністю реконструювали одяг французьких манекенниць, в якому вони прогулювалися московським ринком під час приїзду Крістіана Діора в 1959 році. Для цих дівчат ми зробили повну реконструкцію аж до головних уборів, взуття, тканини. Ми намагалися, щоб у фахівців, що розуміються на моді того періоду, не виникло до нас жодних питань».

 

Також у серіалі знімались Анатолій Руденко, Артем Ткаченко, Ада Роговцева, Олена Морозова, Тетяна Орлова, Валерій Баринов, Ганна Здор, Наталія Височанська, Анастасія Євграфова, Ганна Сагайдачна та інші.

 

Оператор - Олександр Смирнов. Продюсерами виступають Віктор Мирський і Максим Асадчий.

 

Як писала «Детектор медіа», робочою назвою серіалу була «Краса по-радянськи» , а виробництво від початку велося спільно з Pronto Film.

 

«Детектор медіа»

Фото надане прес-службою телеканалу «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду