Останній випуск «Шустер live» набрав понад мільйон переглядів на YouTube

Останній випуск «Шустер live» набрав понад мільйон переглядів на YouTube

29 Вересня 2015
5746
29 Вересня 2015
10:59

Останній випуск «Шустер live» набрав понад мільйон переглядів на YouTube

5746
Останній випуск «Шустер live» набрав понад мільйон переглядів на YouTube
Останній випуск «Шустер live» набрав понад мільйон переглядів на YouTube

Чотиригодинний випуск суспільно-політичного ток-шоу «Шустер Live» від 25 вересня за три дні зібрав понад мільйон переглядів на YouTube-каналі «Савік Шустер студії». Попередній випуск «Шустер live» від 18 вересня за тиждень зібрав 600 тис. переглядів на YouTube.

 

За даними прес-служби «Савік Шустер студії», на сайтах 3S.tv та lanet.tv/3s 25 вересня теж спостерігалася підвищена активність, через що відбувалися технічні збої. Несправності оперативно вирішували. Сумарна кількість переглядів випуску від 25 вересня перевищила півтора мільйона.

 

При цьому 25 вересня програма транслювалася виключно на супутниковому каналі 3S.tv і в мережі інтернет. Відбулося це після того, канал «1+1» вдруге не поставив в ефір ток-шоу «Шустер live».

 

Нагадаємо, 18 вересня суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» не вийшло в ефірі каналу «1+1». На телеканалі повідомили, що вирішили перенести ефір програми.

 

Приблизно о 20.30 програма почала транслюватися в прямому ефірі каналу «112 Україна».

 

«Нас зняли з ефіру, ми про це дізналися за дві хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника каналу з Адміністрацією ПрезидентаЯ вдячний каналу "112 Україна" за можливість вийти в прямому ефірі», - заявив ведучий Савік Шустер.

 

Згодом прес-секретар Президента України  Святослав Цеголко заявив, що Адміністрація Президента не причетна до невиходу програми «Шустер live» в ефір 18 вересня. Також пан Цеголко закликав автора та ведучого програми Савіка Шустера оприлюднити докази щодо звинувачень на адресу АП.

 

25 вересня канал «1+1» повідомив, що «Шустер live» знову не вийде в ефір каналу «1+1». «Такі зміни в програмній сітці обумовлені тим, що між каналом і студією залишилася низка неузгоджених юридичних моментів, для вирішення яких потрібен певний час», - пояснили на каналі.

 

Відтак ток-шоу вийшло в ефір тільки на супутниковому каналі «Савік Шустер студії» 3s.tv та в інтернеті.

 

Ток-шоу «Шустер live» почало виходити на каналі «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло два випуски. Їхні показники виявилися вищими, ніж середні показники телеперегляду «Шустер live» на телеканалах «Україна», Перший національний, «Інтер» та «112 Україна», на яких шоу транслювалося в минулому.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5746
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду