«Шустер live» вийде в ефір тільки на супутниковому каналі 3s.tv та в інтернеті

«Шустер live» вийде в ефір тільки на супутниковому каналі 3s.tv та в інтернеті

25 Вересня 2015
11249
25 Вересня 2015
18:36

«Шустер live» вийде в ефір тільки на супутниковому каналі 3s.tv та в інтернеті

11249
«Шустер live» вийде в ефір тільки на супутниковому каналі 3s.tv та в інтернеті
«Шустер live» вийде в ефір тільки на супутниковому каналі 3s.tv та в інтернеті

Сьогодні, 25 вересня, суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» вийде в ефір тільки на супутниковому каналі «Савік Шустер студії» 3s.tv та в інтернеті. Про це йдеться в повідомленні на сторінці ток-шоу у Facebook.

 

«Всупереч попереднім угодам і спробам залагодити конфлікт, телеканал "1+1" знову не випускає в ефір ток-шоу "Шустер live". Крім того, згідно з юридичними вимогами, трансляція програми сьогодні о 20:15 можлива тільки на телеканалі 3S.tv і онлайн на сайті www.3s.tv та YouTube», - ідеться в повідомленні.

 

Теми випуску - «Блокада Криму : народна дипломатія?» та «Журналісти non grata: європейський вибір?».

 

Перелік провайдерів, у мережах яких ретранслюється телеканал 3s.tv, можна завантажити тут.

 

Як писала «Детектор медіа», 25 вересня «Шустер live» знову не вийде в ефір каналу «1+1». «Такі зміни в програмній сітці обумовлені тим, що між каналом і студією залишилася низка неузгоджених юридичних моментів, для вирішення яких потрібен певний час», - пояснили на каналі.

 

Нагадаємо, 18 вересня суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» не вийшло в ефірі каналу «1+1». На телеканалі повідомили, що вирішили перенести ефір програми: «Канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше».

 

Приблизно о 20.30 програма почала транслюватися в прямому ефірі каналу «112 Україна».

 

«Нас зняли з ефіру, ми про це дізналися за дві хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника каналу з Адміністрацією ПрезидентаЯ вдячний каналу "112 Україна" за можливість вийти в прямому ефірі», - заявив ведучий Савік Шустер.

 

Під час ефіру телеканал «1+1» надіслав Савіку Шустеру офіційного листа за підписом генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка, у якому повідомив, що згідно з умовами ліцензійного договору програма «Шустер live» не може виходити в ефірі каналу «112 Україна». Цей лист Савік Шустер продемонстрував в ефірі ток-шоу і заявив, що в ліцензійному договорі водночас не йдеться по можливість каналу «1+1» вилучати програму «Шустер live» зі свого ефіру, коли йому заманеться.

 

Згодом прес-секретар Президента України  Святослав Цеголко заявив, що Адміністрація Президента не причетна до невиходу програми «Шустер live» в ефір 18 вересня. Також пан Цеголко закликав автора та ведучого програми Савіка Шустера оприлюднити докази щодо звинувачень на адресу АП.

 

Незалежна медіа-профспілка засудила «брутальне ставлення» до програми «Шустер live» з боку керівництва медіахолдингу «1+1 медіа». Водночас, медіапрофспілка констатувала, що конфлікт лише формально має відношення до порушення принципу свободи слова.

 

Суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» почало виходити на каналі «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло два випуски. З лютого до липня цього року програма «Шустер live» виходила в ефірі телеканалу «112 Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11249
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду