Канал «Україна» запустив ефірну промо-кампанію «Гра#1»

Канал «Україна» запустив ефірну промо-кампанію «Гра#1»

22 Вересня 2015
2477
22 Вересня 2015
14:55

Канал «Україна» запустив ефірну промо-кампанію «Гра#1»

2477
Канал «Україна» запустив ефірну промо-кампанію «Гра#1»
Канал «Україна» запустив ефірну промо-кампанію «Гра#1»

Телеканал «Україна» запустив ефірну промо-кампанію «Гра#1», присвячену трансляціям футбольних матчів в ефірі каналу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Промо-кампанія складається з шести відеороликів за участю українських зірок футболу. У роликах представлені гравці збірної України та команди «Шахтар» Олександр Кучер, Андрій Пятов, В'ячеслав Шевчук, Даріо Срна, Тарас Степаненко та Алекс Тейшейра.

 

«Кожен відеоролик являє собою емоційну історію футболіста, життя спортсмена, як воно є, без прикрас, коли в кожній хвилині є привід для посмішки чи смутку. Ми намагалися показати, що в цій грі немає місця агресії, тут є місце темпераменту, азарту, щирості і доброзичливості - тим рисам, якими славляться українці», - пояснює начальник відділу ефірного промо каналу «Україна» Світлана Бережна.

 

Концепція ефірної промо-кампанії «Гра#1» розроблена креативною командою телеканалу «Україна» під керівництвом начальника відділу ефірного промо Світлани Бережної та креативного директора Романа Шоми. Ідея роликів була реалізована продакшен-компанією Essehouse, режисер проекту - Максим Сметана.

 

Також над промо-кампанією працювали директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Групи Україна» Ольга Захарова, копірайтер Денис Золотарьов, виконавчий продюсер Катерина Скринська, режисер монтажу Денис Сахарук, оператор Дмитро Юриков.

 

Нагадаємо, телеканал «Україна» - офіційний транслятор Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА 2015-2018 років, а також кваліфікаційних матчів «Євро-2016».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду