«1+1» вирішив не транслювати «Шустер live» - програма екстрено вийшла на «112 Україна» (ОНОВЛЕНО)

«1+1» вирішив не транслювати «Шустер live» - програма екстрено вийшла на «112 Україна» (ОНОВЛЕНО)

18 Вересня 2015
24683
18 Вересня 2015
20:24

«1+1» вирішив не транслювати «Шустер live» - програма екстрено вийшла на «112 Україна» (ОНОВЛЕНО)

24683
«Я не ваш раб. Я не якесь лайно у ваших руках...», - сказав Савік Шустер Олександру Ткаченку з екрана телевізора (ВІДЕО)
«1+1» вирішив не транслювати «Шустер live» - програма екстрено вийшла на «112 Україна» (ОНОВЛЕНО)
«1+1» вирішив не транслювати «Шустер live» - програма екстрено вийшла на «112 Україна» (ОНОВЛЕНО)

Телеканал «1+1» вирішив перенести ефір суспільно-політичного ток-шоу «Шустер live». Сьогодні, 18 вересня, програма не вийшла в ефір. Замість неї о 20:15 розпочався міні-серіал «Зимовий вальс». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу «1+1».

 

Водночас ток-шоу Савіка Шустера транслюється на YouTube-каналі «Савік Шустер студії» та на супутниковому каналі Савіка Шустера 3s.tv.

 

Тема сьогоднішнього випуску «Шустер live» - «Корупція в Раді: гроші понад усе? Тарифи, які вони обирають: кому по кишені?». У студії сидять гості: Геннадій Москаль, Олег Ляшко, Семен Семенченко, Антон Геращенко, Андрій Тетерук, Андрій Іллєнко та інші. До студії, за словами учасників програми, не прийшов Юрій Луценко.

 

 

 

 

Як пояснили в прес-службі «1+1», «канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше».

 

«Ми вважаємо, що за найближчий тиждень політики зможуть заспокоїтися, знизити градус дискусії та в наступну п'ятницю повернуться до обговорення питань корупції та тарифів в ефірі шоу, тим паче, що ця тема не перестане бути актуальною», - повідомили в прес-службі каналу.

 

Олег Ляшко в ефірі  «Шустер live» звинуватив у причетності до невиходу програми в ефірі «1+1» Президента України Петра Порошенка.

 

Олег Ляшко також повідомив про перемовини про початок трансляції програми на каналі «112 Україна».

 

Приблизно о 20:30 програма почала транслюватися в прямому ефірі каналу «112 Україна».

 

«Нас зняли з ефіру, ми про це дізналися за дві хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника каналу з Адміністрацією Президента. Я вдячний каналу "112 Україна" за можливість вийти в прямому ефірі», - заявив Савік Шустер.

 

«З нами таке відбувалося востаннє 29 листопада 2013 року після саміту у Вільнюсі, коли Янукович не підписав угоду про асоціацію. Нас зняли з ефіру на 45 хвилин, Петро Порошенко тоді вів переговори з керівництвом каналу "Інтер", і нас повернули в ефір. На жаль, це мені нагадує "Лебедине озеро" в серпні 1991 року», - пригадав ведучий.

 

 

 

 

Водночас Геннадій Москаль зауважив, що інформаційну політику на приватному каналі формує власник каналу, а не Адміністрація Президента.

 

Головний редактор інтернет-видання Insider Тетяна Ніколаєнко сказала, що не вірить у вплив Петра Порошенка на телеканал Ігоря Коломойського, з яким у Президента глибокий конфлікт. З нею погодився і головний редактор інтернет-видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов, який також висловив думку, що керівництво каналу зняло програму з ефіру з розпорядження власника каналу.

 

 

 

 

Деякі гості ефіру назвали ситуацію «дивним збігом обставин» та закликали розібратися  в ситуації.

 

Близько 23:00 до студії приєдналася Юлія Тимошенко.

 

Під час ефіру телеканал «1+1» надіслав Савіку Шустеру офіційного листа за підписом генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка, у якому повідомив, що згідно з умовами ліцензійного договору програма «Шустер live» не може виходити в ефірі каналу «112 Україна». Цей лист ведучий продемонстрував в ефірі ток-шоу.

 

Коментуючи лист, Савік Шустер заявив, що в ліцензійному договорі водночас не йдеться по можливість каналу «1+1» вилучати програму «Шустер live» зі свого ефіру, коли йому заманеться.

 

Савік Шустер також звернувся до Олександра Ткаченка: «Я не ваш раб. Я не якесь лайно у ваших руках... Частіше дивіться у дзеркало, там ви побачите більше правди».

 

 

 

 

«Шустер live» виходив на «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло два випуски. Раніше протягом 2015 року програма транслювалася на каналі «112 Україна».

 

«Детектор медіа»

 

Фото з архіву ТК

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24683
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zyclon
3113 дн. тому
Шустер молодец, 112 каналу - респект. Пороха если не остановить - он доведёт страну черех пол года до катастрофы... Это хитрющая тварь, которая нагло обманула народ. Мне похер в каком положении ща страна этот урод её уничтожает каждый день и я не собираюсь мириться с этим придурком только из-за того, что все твердят,что щас не время...А ща время для грабежа страны порошенком????
СБУ
3113 дн. тому
take - що за нікчемну істерику ти тут влаштував, ватний психопате? Хто і де влаштував війну, йолопе? Ткаченко і Коломойський у тебе це вся Україна, придурку? "Майдан був проти олігархів" - класична сурковська мантра. Майдан був проти Свинюковича і зграї донецьких мародерів, які продали Україну Путіну за 3 мільярди доларів "зараз" і 12 мільярдів "потім".
привіт з Херсонщини
3113 дн. тому
Сподіваюся, що після цього Шустер на 1+1 вже не повернеться і його програма знову виходитиме на 112-ому. Канал 1+1 я дуже рідко дивився, а теперь принципово не дивитимуся ніколи. Для мене 1+1 більш не існує.
take
3113 дн. тому
Ми - проти "темників" та "диктаторських законів", ми найголовніше СТОП!Цензурі, ми кіздемо за якихось політ'язнів в Росії та інших країнах! Ми - самі чесні новини! Ура! Товарыщы! Мы йдемо до Эвропы. Мы саме за те боролыся, вбывалы людей, влаштувалы війну й запаскудили весь майдан, саме проти цензури, корумпованої олігархічної влади... Ми і буквально вчора цинічно пускали свої паршиві сльози за Гонгадзе! Саме за це, щоб жити тепер всією країною в стані війни, а дядько згори (чого навіть не було при Кучмі та Януковичі) відключав з ефіру заявлені "незручні" політичні ток-шоу....Жоб жити в зубожінні і постійних байках про якусь міфічну демократію, європу та цивілізацію. потопаючи в справжньому "бєспрєдєлі"!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду