Accel Time Production почав зйомки серіалу «Вічна любов» для телеканалу «Інтер» (ФОТО)

Accel Time Production почав зйомки серіалу «Вічна любов» для телеканалу «Інтер» (ФОТО)

18 Вересня 2015
4866
18 Вересня 2015
12:58

Accel Time Production почав зйомки серіалу «Вічна любов» для телеканалу «Інтер» (ФОТО)

4866
Accel Time Production почав зйомки серіалу «Вічна любов» для телеканалу «Інтер» (ФОТО)
Accel Time Production почав зйомки серіалу «Вічна любов» для телеканалу «Інтер» (ФОТО)

Продакшн-студія програмного директора телеканалу «Інтер» Ірини Курчакової Accel Time Production розпочала в Києві зйомки 60-серійної мелодрами «Вічна любов» на замовлення телеканалу «Інтер». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Над серіалом працюють два режисери-постановники - Євген Баранов та Ігор Забара. Сценарист - Андрій Соколовський, виконавчий продюсер - Ірина Захарченко, оператори-постановники - Віталій Запорожченко та Василь Бородін.

Головні ролі виконують Христина Казинська і Кирило Дицевич. Також у серіалі знімаються Наталія Васько, Дмитро Пчела, Альона Яковлева, Кирило Козаков, Юлія Майборода, Неоніла Білецька, Микола Боклан, Олег Савкін, Ірина Мельник, Ірина Поладько, Тамара Морозова та інші актори.

 

Основна частина зйомок «Вічної любові» пройде в знімальному павільйоні, де спеціально для серіалу художники-постановники «побудували» особняк і квартири головних героїв. Плануються також і натурні зйомки.

Зйомки триватимуть до кінця грудня. Прем'єра на телеканалі «Інтер» запланована на кінець 2015 року.

 

«Головній героїні серіалу - студентці Марії Ільїній, доводиться кинути навчання, щоб допомогти своїй родині, - йдеться в описі серіалу. - Не шкодуючи себе, Марія береться за будь-яку роботу - вранці вона заправляє машини на бензоколонці, а потім мчить до кафе, де працює офіціанткою. Її щирістю і працьовитістю безсоромно користуються мачуха і зведена сестра, які зраджують Марію, коли в їхній будинок приходить біда - батько Марії виявляється при смерті, його фірму оголошують банкрутом, а на квартиру Ільїних накладають арешт. Заради порятунку батька Марія наважується на відчайдушний крок і погоджується стати сурогатною матір'ю для бездітної, але дуже багатої пари. Їй доводиться приховувати свою вагітність навіть від найближчих людей. Залишившись у повній самоті, вона не підозрює - справжня біда ще попереду. А врятувати її може лише безтурботний і добродушний красунчик Костя Городецький. Але зустріч із ним так розлютила Марію, що любов між молодими людьми здається неможливою».

Нагадаємо, цього тижня телеканал «Інтер» розпочав зйомки 60-серійної мелодрами власного виробництва «Запитайте в осені», яка вийде в ефір у 2016 році.

 

Про зйомки обох 60-серійних мелодрам уперше повідомила програмний директор каналу «Інтер» Ірина Курчакова 15 вересня виданню Cultprostir.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що продакшн-компанії Film.ua та Pronto Film знімають для телеканалу «Інтер» серіал під робочою назвою «Краса по-радянськи» за мотивами життя найвідомішої манекенниці Радянського Союзу Регіни Збарської. Також «Інтер» має показати 12-серійний високобюджетний серіал «Мата Харі» українсько-російської компанії Star Media.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надано прес-службою каналу «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4866
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду