«Інтер» розпочав зйомки 60-серійної мелодрами «Запитайте в осені» (ФОТО)

«Інтер» розпочав зйомки 60-серійної мелодрами «Запитайте в осені» (ФОТО)

17 Вересня 2015
3748
17 Вересня 2015
21:13

«Інтер» розпочав зйомки 60-серійної мелодрами «Запитайте в осені» (ФОТО)

3748
«Інтер» розпочав зйомки 60-серійної мелодрами «Запитайте в осені» (ФОТО)
«Інтер» розпочав зйомки 60-серійної мелодрами «Запитайте в осені» (ФОТО)

Цього тижня телеканал «Інтер» розпочав зйомки 60-серійної мелодрами «Запитайте в осені». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Над стрічкою працюють двоє режисерів - Олег Масленніков та Аліна Чеботарьова, сценаристи - Олена Косенко, Ганна Гаршина, Інга Боярська. Виконавчий продюсер - Максим Чудаковський, оператори - Матвій Шульгін та Олександр Лубенський, художник-постановник - Андрій Гречишкін.

 

У головній ролі - молода актриса Вікторія Агалакова. Також у серіалі грають відомі українські актори Ада Роговцева, Станіслав Боклан, Олексій Зубков, Олеся Власова, Лілія Ребрик, Інна Мірошниченко, Олександр Гетьманський, Валентин Томусяк.

 

Перший знімальний день пройшов на озері біля міста Коростишева Житомирської області. Зйомки серіалу також пройдуть у Києві та Київській області. Завершити роботу над картиною планується до кінця січня. А прем'єра в ефірі «Інтера» запланована на початок 2016 року.

 

 

Головна героїня серіалу Милочка Подольська - талановита дівчина, яка пише щирі та проникливі пісні. Тому спеціально для проекту актриса і режисер Ірина Ткаленко створила 14 пісень, які ще не звучали ні в одному аудіовізуальному творі. Одна з пісень - «Запитайте в осені» - стала головною і дала назву серіалу.

 

 

«За сюжетом, Милочка Подольська - музикант і автор пісень. Але ні її батьки, ні друзі, ні навіть вона сама не вважають музику серйозним заняттям. Під тиском батьків дівчина поступає в «потрібний» виш і виходить заміж за нелюба. Крок за кроком вона зраджує себе і свою мрію, розлучається з першим і єдиним коханням. Незважаючи на всі прикрощі та біди, Милочка продовжує писати пісні - тільки в ці моменти вона може залишатися собою. Зустріч з літньою акторкою оперети, співачкою Оксаною Тимофіївною, змінить ставлення Милочки до себе. Вона зрозуміє найголовніше: при будь-яких обставин треба слідувати за своєю мрією! І тоді все вийде - кохання повернеться, а твої пісні почує весь світ», - описує сюжет серіалу прес-служба каналу «Інтер».

 

 

«Головна героїня нашого серіалу - людина творча, дуже чиста і відкрита світу, - розповідаємо режисер Олег Масленников. - Їй доводиться зіткнутися з жорстокою реальністю - підлістю, зрадою, плагіатом. Але Милочка все ж знаходить у собі мужність подолати всі перешкоди, не втративши віру в доброту і в світлі сторони людей. Для нашої історії ми шукали особливу актрису. Вікторія Агалакова ідеально підійшла під образ і зовні і внутрішньо - світле волосся, очі, як джерельця... Вона щира і чиста людина. Сподіваюся, наша героїня сподобається глядачам і стане для когось прикладом у непростих ситуаціях».

 

Нагадаємо, що крім власного інтерівського серіалу «Запитайте в осені» на замовлення телеканалу «Інтер» нині тривають зйомки ще однієї 60-серійної мелодрами «Вічна любов». Її створює продакшн-студії програмного директора «Інтера» Ірини Курчакової Accel Time Production. В ефір серіал має вийти наприкінці 2015 року.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що продакшн-компанії Film.ua та Pronto Film знімають для телеканалу «Інтер» серіал під робочою назвою «Краса по-радянськи» за мотивами життя найвідомішої манекенниці Радянського Союзу Регіни Збарської. Також «Інтер» має показати 12-серійний високобюджетний серіал «Мата Харі» українсько-російської компанії Star Media.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надано прес-службою каналу «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3748
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду