«Інтер» запускає продовження проекту «Щастя з пробірки»

«Інтер» запускає продовження проекту «Щастя з пробірки»

15 Вересня 2015
4521
15 Вересня 2015
18:17

«Інтер» запускає продовження проекту «Щастя з пробірки»

4521
«Інтер» запускає продовження проекту «Щастя з пробірки»
«Інтер» запускає продовження проекту «Щастя з пробірки»

Телеканал «Інтер» запускає продовження документального проекту власного виробництва «Щастя з пробірки», яке називатиметься «Щастя з пробірки. 9 місяців потому». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єра відбудеться в суботу, 26 вересня, о 17:00.

 

Нагадаємо, що в проекті «Щастя з пробірки», знятому за оригінальною ідеєю «Інтера» та показаному в осінньому сезоні 2014 року, брали участь сімейні пари, які не могли зачати дитину природним шляхом і зважилася на штучне запліднення. Результатом першої частини проекту стала вагітність героїнь.

 

Команда проекту спостерігала за життям героїв програми весь останній рік. «Разом було пережито багато драматичних, радісних, сумних, хвилюючих, пронизливих моментів - численні аналізи, настання вагітності, перший стук сердечка на УЗД ... Але емоційним піком, звичайно ж, стала радість. Радість появи на світ нового життя. Завдяки проекту "Інтера" народилося п'ятеро чудових малюків!», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Знімальна група «Щастя з пробірки» вирішила показати всю історію до кінця. Так народилося продовження - «Щастя з пробірки. 9 місяців потому».

 

«Назва циклу програм "Щастя з пробірки. 9 місяців потому" говорить сама за себе, - коментує керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна. - Після виходу першої частини пройшов час і, слава Богу, - народилися діти. Якщо озирнутися назад і згадати, як виглядали наші герої на початку цієї історії - абсолютне невіра і безнадія в очах - різниця колосальна! Ми бачимо, як життя може змінитися всього за один рік!»

 

 

Нагадаємо, автором ідеї та режисером документального проекту «Щастя з пробірки» була Софія Чемерис, автором сценарію - Наталія Ковальова. Виробництвом займався «07 продакшн».

 

«Детектор медіа»

Фото надано прес-службою каналу «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4521
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду