«Громадське радіо» розпочне власне ефірне мовлення в листопаді

«Громадське радіо» розпочне власне ефірне мовлення в листопаді

15 Вересня 2015
1954
15 Вересня 2015
17:20

«Громадське радіо» розпочне власне ефірне мовлення в листопаді

1954
«Громадське радіо» розпочне власне ефірне мовлення в листопаді
«Громадське радіо» розпочне власне ефірне мовлення в листопаді

«Громадське радіо» планує розпочати ефірне мовлення на власних частотах у листопаді. Про це повідомив директор ТРК «Громадське радіо» Олександр Бузюк на брифінгу 15 вересня.

 

Мовлення розпочнеться на п'яти частотах, які «Громадське радіо» виграло на конкурсі, та п'яти частотах, на які отримало тимчасовий дозвіл.

 

Також пан Бузюк повідомив, що благодійний фонд «Відродження» передав «Громадському радіо» бренд «Громадське радіо». «Тобто весь бренд - як логотип, так і словосполучення "Громадське радіо" - тепер у володінні "Громадського радіо"», - сказав він.

 

На брифінгу було представлено звуковий позивний радіостанції. Прослухати його можна на 16-й хвилині відеозапису брифінгу:

 

 

 

 

«Громадське радіо» також презентувало на брифінгу свій оновлений сайт.

 

Нагадаємо, що «Громадське радіо» виграло п'ять частот на конкурсі Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Це частоти УКХ та ФМ-діапазонів на Донбасі та в Києві: 66,05 МГц у Волновасі Донецької області, 70,4 МГц у Києві, 92,6 МГц у Біловодську Луганської області, 100 МГц у Білолуцьку Луганської області, 103,7 МГц у Зоринівці Луганської області. Також Нацрада надала «Громадському радіо» дозволи на тимчасове мовлення на час проведення АТО у трьох містах на Донбасі: Волноваха - 103,8 МГц, Краматорськ - 103,2 МГц, Красноармійськ - 99,6 МГц, а також у двох пунктах на Луганщині: Старобільськ - 90,2 МГц, Широке - 101,8 МГц.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1954
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду