«Промінь» і «Громадське радіо» запустили ранкове ток-шоу «На свіжу голову»

«Промінь» і «Громадське радіо» запустили ранкове ток-шоу «На свіжу голову»

15 Вересня 2015
1866
15 Вересня 2015
16:49

«Промінь» і «Громадське радіо» запустили ранкове ток-шоу «На свіжу голову»

1866
«Промінь» і «Громадське радіо» запустили ранкове ток-шоу «На свіжу голову»
«Промінь» і «Громадське радіо» запустили ранкове ток-шоу «На свіжу голову»

Радіо «Промінь» (другий канал Національної радіокомпанії України) та «Громадське радіо» розпочали спільне виготовлення ранкового ток-шоу «На свіжу голову». Прем'єра оновленої програми відбулася вранці в понеділок 14 вересня. Про це повідомляє сайт «Громадського радіо».

 

Керівники спільного проекту - Ярина Скуратівська (від радіо «Промінь») та Дмитро Тузов (від «Громадського радіо»). Вони ж і вели перший випуск.

 

«На свіжу голову» виходитиме щодня не тільки з 10:00 до 12:00 у будні, але і з 9:00 до 11:00 у вихідні. Ток-шоу можна чути на хвилі УР-2, а також онлайн на сайтах «Променя» та «Громадського радіо».

 

Проект фінансується Європейським Союзом і Радою Європи, повідомив Дмитро Тузов на брифінгу 15 вересня. «Особливих вимог перед нам не ставлять, крім єдиної - працювати відповідно до звання журналіста, казати людям правду і подавати збалансовані матеріали», - зауважив він.

 

За словами Ярини Скуратівської, програма «На свіжу голову» для радіо «Промінь» не новий проект, він тестується в ефірі вже майже рік. «Це була амбітна спроба говорити про актуальні події, вона була і вдалою і дещо невдалою для нашої команди, - розповіла ведуча. - Дуже приємно і несподівано було, коли "Громадське радіо" запропонувало співпрацю. Точно підсилився колектив, точно працювати з професіоналами дуже приємно. Я сподіваюся, в нас вистачить драйву продовжувати цю програму й надалі. Я сподіваюся, що "Громадське радіо" допоможе нам у боротьбі за хвилю (у нас проблеми із частотами), щоб нас було чути, бо ця програма варта того, аби про неї знали».

 

Дмитро Тузов запевнив, що команда проекту братиме для прямого ефіру актуальні теми та запрошуватиме відповідних гостей. «Хочемо, щоб у здебільшого розважальному радіосередовищі ми струшували наших слухачів, країну і владу, - сказав ведучий. - Ми будемо говорити про те, що в країні йде війна, що потрібно відновлювати Донбас (це наша постійна рубрика - будемо говорити про те, що відбувається на Донбасі). Будемо запрошувати молодих людей, яких можна назвати реформаторами. І будемо боротися за частоти, бо дуже дивна ситуація, коли вся країна кричить, що український інформаційний простір страждає, і при цьому відбуваються відключення українських теле- і радіоканалів».

 

 

Нагадаємо, що співпраця НРКУ з «Громадським радіо» та спільне виготовлення програм триває з лютого 2014 року. Радіокомпанії виготовляють разом уже чотири години мовлення, тобто два ток-шоу: вечірню програму «Громадська хвиля» на «Українському радіо» та «На свіжу голову» на «Промені».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1866
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду