Новий канал назвав нову дату старту дейтинг-шоу «Половинки»

Новий канал назвав нову дату старту дейтинг-шоу «Половинки»

15 Вересня 2015
2912
15 Вересня 2015
11:35

Новий канал назвав нову дату старту дейтинг-шоу «Половинки»

2912
Новий канал назвав нову дату старту дейтинг-шоу «Половинки»
Новий канал назвав нову дату старту дейтинг-шоу «Половинки»

Перший випуск романтичного реаліті «Половинки» вийде на Новому каналі 22 вересня. Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

Дейтинг шоу виходитиме в ефірі о 19.00.

 

Нагадаємо, раніше Новий канал повідомляв, що нове дейтинг-шоу Нового каналу «Половинки» стартує в ефірі 15 вересня.

 

Герої проекту - люди, які не вписуються у якісь рамки і стандарти суспільства та навколишнього світу через різні причини. Деякі з них борються із вродженими хворобами або інвалідністю. Хтось став жертвою трагічного випадку. Водночас учасники шоу вірять, що усі життєві негаразди допоможе побороти велике і світле почуття, повідомляє канал.

 

«"Половинки" - проект про всепереможну силу кохання. Про почуття, яке вище обставин. Ми вирішили допомогти молодим людям переступити через ці обставини, через себе, і спробувати знайти свою половинку. Мені здається, цей проект вийшов дуже пронизливим, душевним, і водночас надзвичайно цікавим. Тому що, дивлячись на цих людей, ти потрапляєш в інший світ. Починаєш бачити життя зовсім іншими очима... Ми дуже емоційно і морально вклалися в це реаліті. І чомусь його хочеться виділити серед головних прем'єр цієї осені», - сказав  генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов під час прес-конференції газеті «Комсомольская правда в Украине».

 

Нагадаємо, керує проектом Лора Мальцева, яка працює з шеф-редактором Мариною Гострою, креативним продюсером Марією Білою. Колектив журналістів, операторів, звукорежисерів, сценаристів, кастинг-менеджерів налічує більше 50 осіб.

 

У кастингах взяло участь кілька тисяч осіб як з України, так з країн СНД і США.

 

Всього в ефірі мають вийти в першому сезоні 12 епізодів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду