В Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD

В Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD

15 Вересня 2015
3771
15 Вересня 2015
09:29

В Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD

3771
В Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD
В Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD

З 1 вересня в Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD. Про це повідомляє піар-агенція PR Batteries.

 

Music Box HD - музичний канал, який дублює ефір телеканалу Music Box UA у форматі високої чіткості (HD). Всі нові відеокліпи, зняті після 2010 року, та програми власного виробництва телеканалу транслюються у форматі Full HD. При цьому кліпи, які були зняті у форматі 4:3, переводяться у формат HD з покращеною якістю.

 

Логотип телеканалів Music Box UA та Music Box HD однаковий - анімований зі спливаючим написом HD.

 

«Вже з вересня канал Music Box є доступним у всіх преміум-пакетах кабельних операторів в форматі високої чіткості Full HD. Якість мовлення Music Box HD - це не просто HD з роздільною здатністю 720, а повноцінне Full HD з роздільною здатністю 1920х1080», - каже програмний директор Music Box Сергій Кобель.

 

Побачити Music Box HD можна в кабельних мережах України. Сигнал буде надаватися операторам кабельного телебачення через IP-мережу. У свою чергу, SD-версія Music Box UA залишається доступною в кабельних мережах України та на супутнику AMOS 2.

 

Нагадаємо, що супутниковий телеканал Music Box UA розпочав мовлення в грудні 2007 року. З вересня 2013 року він перейшов у формат широкоекранного мовлення 16:9.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду