Film.ua Group має в роботі п’ять анімаційних фільмів

Film.ua Group має в роботі п’ять анімаційних фільмів

13 Вересня 2015
2355
13 Вересня 2015
10:27

Film.ua Group має в роботі п’ять анімаційних фільмів

2355
Film.ua Group має в роботі п’ять анімаційних фільмів
Film.ua Group має в роботі п’ять анімаційних фільмів

Група компаній Film.ua Group має в роботі чи на стадії розробки п'ять-шість анімаційних проектів. Про це в коментарі «Детектор медіа» повідомила продюсер Film.ua Group Ірина Костюк.

 

Вона назвала три з них: повнометражні мультфільми «Мавка. Лісова пісня» (переміг у пітчингу проектів для копродукції в рамках медіафоруму Kiev Media Week) і «Руслан і Людмила» (робота триває з 2013 року), а також анімаційний проект «Роксолана».

 

Керівник анімаційної студії Animagrad Єгор Олесов під час конференції «Кінобізнес», що відбулася 9 вересня в рамках Kiev Media Week, назвав ще два повнометражні мультфільми, над якими працює студія: «Легенди Трипілля» (був відібраний до участі в шостому пітчингу Держкіно, який не відбувся) і «Сніжна республіка».

 

За словами пана Олесова, починаючи з 2016 року Animagrad планує випускати щорічно по одній повнометражній анімаційній картині в прокат, причому не лише в локальний (Україна, Росія, Казахстан), а й у міжнародний.

 

Нагадаємо, що за роки незалежності в прокат вийшов лише один повнометражний український мультфільм - «Бабай» виробництва студії «Укранімафільм» (2014 рік).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2355
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду