НЛО ТV запускає другий сезон ситкому «СишИшШоу»

НЛО ТV запускає другий сезон ситкому «СишИшШоу»

10 Вересня 2015
3203
10 Вересня 2015
10:32

НЛО ТV запускає другий сезон ситкому «СишИшШоу»

3203
НЛО ТV запускає другий сезон ситкому «СишИшШоу»
НЛО ТV запускає другий сезон ситкому «СишИшШоу»
У понеділок, 14-го вересня, на телеканалі НЛО TV відбудеться прем'єра другого сезону ситкому українського виробництва про «ідеальних гопників» «СишИшШоу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу вийде в ефірі о 20.00.

 

На глядачів чекає продовження історії про чотирьох друзів, яким довелося народитися «на районі», - Дрона, Костиля, Тайсона та Цезаря.

 

«У другому сезоні чотирьом гопникам доведеться зіткнутися з ще серйознішими та смішнішими проблемами на районі, пройти випробування грошима та семками, а також опинитися у найнесподіваніших місцях і ситуаціях. Стиль героїв - лакові туфлі і спортивний костюм - залишиться незмінним. Це буде смішно!», - анонсує телеканал.

 

 

У новому сезоні герої ситкому залишилися незмінними

 

«СишИшШоу» виходитиме щобудня о 20.00.

 

Нагадаємо, перший сезон «СишИшШоу» вийшов на телеканалі НЛО TV 18 жовтня минулого року. Шоу виходило у нішому слоті - о 18.30. Шоу на замовлення телеканалу готує  «17 продакшн».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3203
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
богда
2442 дн. тому
ви кльові пацики мій улюблений актор тайсон
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду