ZIK покаже телемарафон, присвячений Форуму видавців у Львові

ZIK покаже телемарафон, присвячений Форуму видавців у Львові

10 Вересня 2015
1908
10 Вересня 2015
09:58

ZIK покаже телемарафон, присвячений Форуму видавців у Львові

1908
ZIK покаже телемарафон, присвячений Форуму видавців у Львові
ZIK покаже телемарафон, присвячений Форуму видавців у Львові

У суботу, 12 вересня, на телеканалі ZIK вийде спецпроект, присвячений XXII Форуму видавців у Львові, який відбувається цього року з 9 по 13 вересня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

О 19.00 розпочнеться телемарафон, який традиційно проводить канал ZIK, що виступає співорганізатором головної книжкової події країни.  Упродовж двох годин у студії ведучий Остап Дроздов вестиме розмови про літературу, культуру, політику та останні події в Україні з топ-гостями книжкового ярмарку.

 

«З Форумом видавців ми - багаторічні партнери. Цікаво, що його організатори, пропагуючи читання (у різні роки слоганами заходу були: "Люди, читайте!", "Час читати!"...), таким чином виховують, наприклад, для нас вдумливих глядачів. Тому ми, з усвідомленням усієї важливості справи, щороку організовуємо щоденники події, телемарафон, що дозволяє долучитися до всеукраїнського книжкового свята кожному», - сказав генпродюсер телеканалу ZIK Данило Нікуленко.

 

«Форум - це унікальне культурне середовище. Ми пропонуємо нашим глядачам зануритися в нього. Цьогоріч тематичний спектр заходів у рамках Форуму орієнтований на освіту, медіа, милосердя. Серед запрошених гостей - культурні та моральні авторитети, з якими нам також пощастить поспілкуватися наживо. Тому не пропустіть!», - зазначив незмінний куратор і ведучий телемарафону Остап Дроздов.  

 

Нагадаємо, в інтерв'ю «Детектор медіа»  генеральний продюсер каналу ZIK Данило Нікуленко повідомив, що цієї осені телеканал представить політичний та громадський проекти «Рада 8.0» і «LifeKoд: Данило Яневський», журналістські розслідування в медицині «Лікарські таємниці» та в діяльності міського самоврядування «Таємниці ратуші», антихам-шоу «Почни із себе». Також ZIK запустить міжпрограмні продукти «Співаник» та «Говірник».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду