На «1+1» стартує новий сезон розважального шоу «Розсміши коміка»

На «1+1» стартує новий сезон розважального шоу «Розсміши коміка»

8 Вересня 2015
2795
8 Вересня 2015
20:41

На «1+1» стартує новий сезон розважального шоу «Розсміши коміка»

2795
На «1+1» стартує новий сезон розважального шоу «Розсміши коміка»
На «1+1» стартує новий сезон розважального шоу «Розсміши коміка»

У суботу, 19 вересня, на каналі «1+1» почнуть виходити нові випуски гумористичного шоу «Розсміши коміка» виробництва студії «Квартал 95». Про це йдеться в анонсах телеканалу.

 

Шоу вийде в ефірі о 18.30.

 

«Розсмішити свого знайомого чи родича - це одне, а змусити сміятися людину, яка все життя професійно займається гумором, під силу далеко не кожному. Зате того, кому вдасться розсмішити Євгена Кошового та Володимира Зеленського, чекає солідна грошова винагорода! Ні суворих правил, ні серйозних обмежень: змусив коміків сміятися - забирай гроші!», - анонсує телеканал.

 

У новому сезоні шоу «Розсміши коміка» продовжує розширювати свою географію. Спеціально для участі в гумористичному проекті в Україну приїхали учасники з Киргизстану, Казахстану, Естонії, Молдови, Білорусі, Росії і навіть з Франції.

 

Нагадаємо, восьмий сезон розважального шоу «Розсміши коміка» стартував на телеканалі «1+1» 20 вересня 2014 року.

 

У січні 2015 року права на адаптацію українського формату «Розсміши коміка» (Сrack them up) студії «Квартал 95» продано в Іспанію, Данію, Нідерланди. Раніше права на адаптацію українського формату «Розсміши коміка» придбали у Франції, Бельгії, Німеччини, Австралії та В'єтнамі. До цього формат було продано у Фінляндію, Китай та Італію. Також шоу «Розсміши коміка» вже було реалізовано в РосіїЛитві і Казахстані.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2795
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду