Арт-директором «Vogue Украина» став Сергій Ковальов

Арт-директором «Vogue Украина» став Сергій Ковальов

8 Вересня 2015
2950
8 Вересня 2015
13:42

Арт-директором «Vogue Украина» став Сергій Ковальов

2950
Арт-директором «Vogue Украина» став Сергій Ковальов
Арт-директором «Vogue Украина» став Сергій Ковальов

Арт-директором українського журналу «Vogue Украина» («Український медіа холдинг») став Сергій Ковальов, який раніше обіймав посаду головного дизайнера видання. Про це повідомляє заступник директора з розвитку «Vogue Украина» Людмила Круглич.

 

Сергій Ковальов працює над  «Vogue Украина» з першого номера. Два з половиною роки він займається  дизайном журналу в співпраці з арт-відділом Conde Nast International.

 

До правці у Vogue він був арт-директором таких корпоративних видань, як Helen Marlen Magazine, Suitster Review, Father (Fedoriv.com). Розробив логотипи та фірмовий стиль для таких брендів, як Litkovskaya, Sova, Y& K, Frolov, Theo, Manakids, «Fashion Week з Дар'єю Шаповаловою».

 

Нагадаємо, колишній арт-директор журналу «Vogue Украина» Ярослав Зайчук 2 вересня став креативним директором видавничого дому «Едіпрес Медіа Україна».

 

«Детектор медіа»

Фото надане «Vogue Украина»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2950
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду