Єгипетська влада сприятиме включенню українських телеканалів у кабельні мережі готелів Хургади

Єгипетська влада сприятиме включенню українських телеканалів у кабельні мережі готелів Хургади

8 Вересня 2015
2538
8 Вересня 2015
11:25

Єгипетська влада сприятиме включенню українських телеканалів у кабельні мережі готелів Хургади

2538
Єгипетська влада сприятиме включенню українських телеканалів у кабельні мережі готелів Хургади
Єгипетська влада сприятиме включенню українських телеканалів у кабельні мережі готелів Хургади

Губернатор провінції Червоне море (Єгипет) Ахмед Абдалла має намір сприяти присутності українських телеканалів у кабельних телевізійних мережах готелів єгипетського курорту Хургада , які приймають туристів з України, а також рекомендувати цим готелям підключати українські телеканали. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на його заяву в ході зустрічі з українськими журналістами минулого тижня.

 

«Я займуся цим питанням і постараюся забезпечити присутність українських телеканалів у телемережах готелів. Ми донесемо до них інформацію про те, що українські туристи хотіли б бачити українські новини», - сказав він, відповідаючи на запитання агентства «Інтерфакс-Україна» про можливі механізми включення в кабельні мережі курортних закладів українських телеканалів.

 

«Буде поширена рекомендація від імені адміністрації провінції Червоне море, щоб українські телеканали були підключені у всіх готелях», - уточнив він.

 

Водночас губернатор наголосив, що запровадження трансляції українських телеканалів у готелях провінції залежить від кількості туристів з України. «Готель - як магазин, де пропозиція формується, якщо є попит. Потрібно, щоб більше туристів з України приїжджало в Хургаду, щоб на мовлення українських телеканалів у готелях був стабільно високий попит. Тоді вони повинні будуть забезпечити таку послугу, оскільки буде багато людей, які потребують цієї послуги», - сказав губернатор.

 

Нагадаємо,  телевізійний канал мультимедійної платформи іномовлення України замість Ukraine Tomorrow матиме логотип UATV. Саме такий логотип було представлено у відеопрезентації телеканалу іномовлення на засіданні Кабінету Міністрів України 28 серпня. Слоган каналу - «Завжди поруч».

 

На початку серпня міністр інформаційної політики Юрій Стець в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомив, що приватна компанія бізнесмена, власника групи каналів «Інтер» Дмитра Фірташа запатентувала бренд Ukraine Tomorrow, під яким планувалося запустити оновлений канал іномовлення.

 

Водночас група компаній Дмитра Фірташа Group DF заявила, що почала використовувати словосполучення Ukraine Tomorrow у публічних заходах ще у 2014 році, після чого вирішила зареєструвати такий бренд чотирма мовами.

 

12 серпня на засіданні Кабінету Міністрів Україні міністр інформаційної політики Юрій Стець представив презентацію мультимедійної платформи іномовлення України, у якій уже ніде не фігурувала назва Ukraine Tomorrow.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду