11 вересня відбудеться скринінг нових українських серіалів, вироблених учасниками # КіноКраїна

5 Вересня 2015
1696
5 Вересня 2015
13:31

11 вересня відбудеться скринінг нових українських серіалів, вироблених учасниками # КіноКраїна

1696
11 вересня відбудеться скринінг нових українських серіалів, вироблених учасниками # КіноКраїна

11 вересня в рамках Kiev Media Week відбудеться скринінг нових українських серіалів, вироблених учасниками # КіноКраїна. Про це йдеться на сайті Kiev Media Week.

На скринінгу будуть представлені фрагменти продуктів, які ще не були в ефірі, тому що або були вироблені буквально в останні кілька місяців, або ще перебувають у процесі виробництва. Матеріали нових українських серіалів будуть змонтовані ексклюзивно для скринінгу # КіноКраїна в рамках Kiev Media Week.

«Українська кіно- і телеіндустрія переживає час трансформації, рухаючись у бік збільшення кількості контенту, створеного в Україні і виключно для українського ринку. Це визначальний період у розвитку індустрії, від якого залежить можливість Україні бути конкурентоспроможною на світовому ринку. Ініціатива # КіноКраїна взяла на себе роль каталізатора процесів реформування не тільки законодавства нашої країни для створення сприятливих умов для розвитку власного виробництва, а й залучення в Україну зарубіжних виробників та інвесторів. Метою скринінгу +11 вересня є показати, що вже було зроблено за останній час, і засвідчити готовність нарощувати обороти виробництва і покращувати якість контенту», - йдеться на сайті.

У ході скринінгу буде показаний прем'єрний продукт від StarLight Media, студії «Квартал 95», Star Media, Film.ua Group. Будуть показані фрагменти таких очікуваних прем'єр, як «Нюхачі 2» від Film.ua Group і «Слуга народу» від студії «Квартал 95», а також багато іншого.

Відразу після скринінгів відбудеться прес-конференція за участю продюсерів серіалів, які розкажуть про створення своїх проектів і дадуть відповідь на питання аудиторії і преси.

Повний список проектів та імена продюсерів будуть оголошені найближчим часом на нашому сайті.

Щоб зареєструватися на захід треба заповнити форму.

Захід відбудеться 11 вересня з 12:00 до 16:00 на кіностудії Film.ua (вул. Закревського, 22).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1696
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду