5 канал починає новий сезон програми «Кіно з Яніною Соколовою»

5 канал починає новий сезон програми «Кіно з Яніною Соколовою»

4 Вересня 2015
2486
4 Вересня 2015
20:51

5 канал починає новий сезон програми «Кіно з Яніною Соколовою»

2486
5 канал починає новий сезон програми «Кіно з Яніною Соколовою»
5 канал починає новий сезон програми «Кіно з Яніною Соколовою»

У суботу, 5 вересня, о 13.10 на «5 каналі» стартує новий сезон проекту «Кіно з Яніною Соколовою». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Цього року редакція програми оновила формат, додавши рубрику «Сказане», яка має на меті медіанізувати обличчя українських акторів, які за кілька хвилин за допомогою мови літературних персонажів донесуть глядачам свій меседж, скажуть вустами класиків про те, що на часі, те, що дійсно болить.

 

У новому сезоні глядачі 5-го також матимуть змогу побачити ексклюзивні репортажі зі знімальних майданчиків, найпершими дізнаються цікаві новини з непередбачуваного світу кіно та завдяки рубриці «Афіша» знатимуть, на що варто витратити дві години вільного часу.

 

Окрім цього, журналісти проекту розпочали низку розслідувань щодо бездіяльності чиновників культурного апарату, аби ще раз довести, що культура надзвичайно поліфункціональна, і задля побудови міцної держави їй варто приділяти належну увагу.

 

У першому випуску нового сезону народний артист України, екс-народний депутат від партії «Свобода» Богдан Бенюк розповість про політику, професорство у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, зміни у театрі ім.І.Франка та свої ролі в українському кіно.

 

«"Кіно" в ефірі вже три з половиною роки. У прийдешньому сезоні ми вкотре продемонструємо готовність українського кіно бути затребуваним, передусім - якістю і кількістю. Якщо три роки тому ми вмовляли глядача подивитися наше, вітчизняне, то тепер ми маємо розкіш зухвало хизуватися ним», - сказала Яніна Соколова, автор та ведуча проекту.

 

Програма виходитиме щосуботи.

 

Нагадаємо, темою випуску програми «Кіно з Яніною Соколовою» 1 травня було становище кіноосвіти в Україні.  Команда проекту  розповіла про «культуру та антикультуру» навчання в Київському національному університеті імені Карпенка-Карого, що випускає майбутніх лауреатів найпрестижніших кінофестивалів; що, окрім талантів, трапляється у стінах вишу для людей мистецтва; та як цю ситуацію оцінюють у Міністерстві культури України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2486
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду