4 вересня розпочав мовлення власний канал Савіка Шустера 3S.tv

4 вересня розпочав мовлення власний канал Савіка Шустера 3S.tv

4 Вересня 2015
7299
4 Вересня 2015
14:33

4 вересня розпочав мовлення власний канал Савіка Шустера 3S.tv

7299
4 вересня розпочав мовлення власний канал Савіка Шустера 3S.tv
4 вересня розпочав мовлення власний канал Савіка Шустера 3S.tv

Власний канал Савіка Шустера 3S.tv, про започаткування якого ведучий заявив у прямому ефірі програми «Шустер live» 17 липня, розпочне мовлення 4 вересня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Телеканал 3S.tv носить те ж ім'я, що й студія Савіка Шустера, на якій з 2009 року створюється ток-шоу «Шустер live».

 

У новому сезоні програма йтиме у прямому ефірі як на каналі «1+1», так і на 3S.tv. В основі концепції телеканалу 3S.tv, як заявляє прес-служба, покладено європейські принципи тележурналістики: інформувати, просвіщати, розважати.

 

За словами телеведучого, спочатку канал транслюватиме хроніки «Шустер live». «На першому етапі, поки ми формуємо сітку мовлення, я прийняв рішення показати 10 років історії України - як вона відображалася в прямих ефірах нашого ток-шоу. Цей цикл програм ми назвали від "Майдану до Майдану". Як мінімум, це може бути цікавим - порівняти учасників програми вчора і сьогодні», - сказав Савік Шустер.

 

Він також заявляє, що його ток-шоу - «територія свободи від впливів політичних сил і олігархічних груп».

 

Телеканал 3S.tv включений у тестовому режимі провайдерами кабельного та IPTV телебачення в містах: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Одеса, Запоріжжя, Кіровоград, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Івано-Франківськ, Рівне, Чернівці, Ужгород, Луцьк, Тернопіль, Нововолинськ, Кривий Ріг, Павлоград, Маріуполь, Димитров, Коростень, Кам`янець-Подільський, Червоноград, Калуш, Біла Церква, Бровари, Енергодар.

 

Параметри супутникового прийому: АМОS 2 4,0E 10722 H 27500.

 

У липні Савік Шустер анонсував, що телеканал  «Савік Шустер студії» 3s.tv розпочне мовлення 7 вересня.

 

До того, у червні, стало відомо, що Савік Шустер став співвласником супутникового телеканалу, який мав запускатися під назвою Pravda Russian World Channel. 18 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила новий логотип каналу - 3s.tv. Юридична особа каналу - ТОВ «ТРК "Всесвітня інформаційна служба"».

 

Власником 50% ТОВ «ТРК "Всесвітня інформаційна служба"», яке в грудні 2014 року отримало свою супутникову ліцензію, крім голови «Савік Шустер студії» Павла Єлізарова (його частка зменшилася до 50%) став телеведучий і обличчя Савік Шустер, громадянин Канади. Як відомо, українське законодавство забороняє заснування телерадіоорганізацій нерезидентами України. Однак таких обмежень щодо власності ТРО законодавство не накладає.

 

За даними сайту «Дуся», одним з інвесторів каналу нібито планувала виступити Юлія Тимошенко.

 

Нагадаємо, Павло Єлізаров у грудні 2014 року оголосив заплановані інвестиції в телеканал у розмірі 14,6 млн грн. Джерела фінансування - результати власної господарської діяльності та внески власників. Запланований рівень рентабельності - 19,1%, строк окупності проекту - 6 років.

 

3s.tv, що одразу створювався під Савіка Шустера, планував мовити цілодобово із супутника Astra 4A. Контент мала виробляти «Савік Шустер студія». В ефірі планувалися ток-шоу «Шустер live», новини, ранкова студія, огляди преси, проект «Прес-клуб», у який мали запрошувати авторів резонансних сюжетів та обговорювати їх у журналістському колі.

 

Перша програма Савіка Шустера вийшла в ефір 9 вересня 2005 року на телеканалі ICTV. Ток-шоу виходило на Першому національному та телеканалі «Ера», на «Інтері», 5-му каналі, телеканалі «24» та «112 Україна». 2 вересня «1+1» оголосив про початок виходу на «1+1» політичного ток-шоу «Шустер live». Перший випуск з'явиться в ефірі 4 вересня о 20:10. Через появу в сітці мовлення «1+1» програми Савіка Шустера ток-шоу «Право на владу» переїхало з «1+1» на «2+2». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7299
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду