На телеканалі ZIK починає виходити цикл Вахтанга Кіпіані «Резонансні вбивства»

На телеканалі ZIK починає виходити цикл Вахтанга Кіпіані «Резонансні вбивства»

3 Вересня 2015
2646
3 Вересня 2015
13:37

На телеканалі ZIK починає виходити цикл Вахтанга Кіпіані «Резонансні вбивства»

2646
На телеканалі ZIK починає виходити цикл Вахтанга Кіпіані «Резонансні вбивства»
На телеканалі ZIK починає виходити цикл Вахтанга Кіпіані «Резонансні вбивства»

У вересні на телеканалі ZIK стартує цикл програм проекту «Історичної правди з Вахтангом Кіпіані» - «Резонансні вбивства». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Випуски програми виходитимуть у вересні щочетверга та щонеділі о 22.00.

 

Журналісти спробують з'ясувати усі деталі гучних вбивств в українській історії - таких, як смерть Георгія Гонгадзе, Василя Стуса, Олексія Майлова, Євгена Щербаня та Василя Симоненка.

 

Прем'єру першої серії «Резонансні вбивства. Георгій Гонгадзе» вийде у четвер, 3 вересня. У програмі візьме участь вдова журналіста Мирослава Гонгадзе. Нещодавно вона заявила про побоювання, що незабаром вбивця її чоловіка може вийти на волю.

 

Засуджений до довічного терміну Олексій Пукач може опинитися на волі - Мирослава Гонгадзе

 

«Термін утримання під вартою Пукача закінчується. І є дуже великий ризик того, що його треба буде відпускати за законодавством», - розповіла Мирослава Гонгадзе в ексклюзивному інтерв'ю Вахтангові Кіпіані.

 

Вона також повідомила, коли родина сподівається поховати тіло загиблого журналіста. «Розгляд апеляційної скарги щодо Пукача почався в січні. Ми надіємось, що він триватиме ще місяць-півтора, і я відразу ж зможу поховати Георгія. Я сподіваюся, що ми це зможемо зробити вже до кінця року», - сказала Мирослава Гонгадзе.

 

Адвокат Валентина Теличенко сподівається, що за нової влади таки вдасться пролити світло на вбивство журналіста.

 

«З весни цього року до Генеральної прокуратури повернулися саме ті слідчі, які показали найбільш результативну роботу у 2004-2005 роках. Попри те, що минуло 15 років, попри те, що свідки багато чого уже забули, знищено дуже багато матеріальних носіїв інформації, все одно це дає надії, що матимемо докази, які б  дозволили визначитися, чому це сталося», - вважає пані Теличенко.

 

Нагадаємо, цієї осені телеканал ZIK представить політичний та громадський проекти «Рада 8.0» і «LifeKoд: Данило Яневський», журналістські розслідування в медицині «Лікарські таємниці» та в діяльності міського самоврядування «Таємниці ратуші», антихам-шоу «Почни із себе». Також ZIK запустить міжпрограмні продукти «Співаник» та «Говірник». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду