На ICTV стартує новий сезон програми «Інсайдер»

На ICTV стартує новий сезон програми «Інсайдер»

2 Вересня 2015
3187
2 Вересня 2015
17:27

На ICTV стартує новий сезон програми «Інсайдер»

3187
На ICTV стартує новий сезон програми «Інсайдер»
На ICTV стартує новий сезон програми «Інсайдер»

3 вересня на телеканалі ICTV стартує третій сезон програми журналістських розслідувань «Інсайдер». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Нові випуски програми  на виходитимуть щочетверга о 20.20.

 

Шеф-редактор і ведучий «Інсайдера» Олександр Ільїних розповів, що команда проекту зняла низку гучних матеріалів, які, на його думку, матимуть резонанс у суспільстві.

 

 «У нас є свідчення про шалені статки деяких нинішніх чиновників, розслідування про їхні палаци, про родинні зв'язки у нинішні владі.  Ми розкажемо про те, що реально змінилося у нашій країні після Революції Гідності, а що тільки приховано за декораціями. Корупція, неприкрите заробляння на війні, тотальна контрабанда, міліція vs поліція, таємниці відомих персон», - зазначив він.

 

У прес-службі ICTV повідомили, що для випусків нового сезону проводилися повітряні зйомки з квадрокоптера. Стала ширшою географія проекту - у третьому сезоні «Інсайдера» глядачі побачать матеріали з США, Чорногорії та Великої Британії.

 

Однак головний принцип програми залишився незмінним: у центрі уваги інсайдер, людина, яка занадто багато знає. За словами ведучої Христини Суворіної, інтерв'ю в проекті для окремих героїв стало гарантією їх безпеки: «Один наш герой, опозиційний політик, який ховається від Путіна в Нью-Йорку, сказав: Розкривати таємниці не страшно. Якщо вже все розповів, то навіщо мене вбивати?».

 

У прес-службі повідомили, що після кожного випуску до редакції надходять дзвінки та листи - як з погрозами, так і з проханням розібратися у проблемі.

 

Нагадаємо, програма «Інсайдер» розпочала вихід на ICTV 2 жовтня минулого року. Її ведучі не змінилися.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3187
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду