«Супермодель по-українськи» стартувала вдало, а «Звичка одружуватись» – гірше

«Супермодель по-українськи» стартувала вдало, а «Звичка одружуватись» – гірше

31 Серпня 2015
3338
31 Серпня 2015
15:54

«Супермодель по-українськи» стартувала вдало, а «Звичка одружуватись» – гірше

3338
«Супермодель по-українськи» стартувала вдало, а «Звичка одружуватись» – гірше
«Супермодель по-українськи» стартувала вдало, а «Звичка одружуватись» – гірше

28 серпня прем'єра другого сезону реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» на Новому каналі взяла рейтинг 2,09%, частку 8,78% за аудиторією «14-49, вся Україна», а пілотний епізод ігрового романтичного шоу «Звичка одружуватись» - рейтинг 1,73%, частку 6,83% за «14-49, вся Україна». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті.

 

За комерційною аудиторією каналу «14-49, 50 тис.+» показники проектів вищі. «Супермодель по-українськи - 2» взяла рейтинг 2,14%, частку 9,33%, а «Звичка одружуватись» - рейтинг 1,76%, частку 7,48%.

 

«Супермодель по-українськи транслювалася в слоті 19:00-21:45, «Звичка одружуватись» - одразу після о неї о 21:45-23:48.

 

Реаліті про супермоделей перевищило середню частку каналу, чого не вдалося зробити пілотному епізоду весільного квесту. За 35-й тиждень 2015 року (24-30 серпня) Новий канал мав у середньому рейтинг 1,02%, частку 7,78% за «14-49, вся Україна» та рейтинг 1%, частку 8,04% за «14-49, 50 тис.+».

 

«Супермодель по-українськи» - це реаліті-шоу реаліті за іспанським форматом Supermodelo компанії Endemol, яке для Нового каналу виробляє Творче об'єднання № 7 каналу СТБ на чолі з Олексієм Гладушевським. Учасниці шоу долають труднощі на шляху до кар'єри відомої моделі.

 

Перший сезон «Супермоделі по-українськи» виходив з 29 серпня по 28 листопада 2014 року. Переможницею шоу стала Альона Рубан. Проект завершився з найвищими показниками. У грудні 2014 року розпочалися кастинги другого сезону реаліті.

 

«Звичка одружуватись» - власна розробка Нового каналу, романтично-пригодницьке реаліті про пари, які збираються створити сім'ю. Роботу над проектом розпочало творче об'єднання Олени Маторіної («Педан Притула шоу») ще влітку 2014 року.

 

У лютому 2015 року Олена Маторіна розповіла в інтерв'ю медіатаблоїду «Дуся», що Новий канал підготував пілотний випуск шоу «Звичка одружуватись» і шукав кошти, щоби розпочати зйомки першого сезону проекту.

 

Планувалося, що в проекті візьмуть участь 12 пар. Кожній з них пропонується поїхати на один тиждень в екзотичну країну, де перед тим, як одружитися, їм треба буде виконати п'ять непростих завдань, які стануть випробуваннями для їхніх почуттів. Кожна пара їде в іншу країну. Ведучим шоу став Андрій Бєдняков.

 

Нагадаємо, що інші три прем'єри Нового каналу - «Аферисти в сєтях», «Хто зверху?» та «Суперінтуїція» - здобули показники вище середніх.

 

Дані дослідження ТБ-аудиторії належать ІТК. Оператор панелі - Nielsen; моніторинг - «Комунікаційний альянс». Дані надані ІТК. Дані розраховані для населення віком 14-49, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». Дані надані за показниками рейтингу та частки. Детальніше про показники та визначення цільових аудиторій - у глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду