У перший день  осені на ICTV стартують чотири нових детективних серіали українського виробництва

У перший день осені на ICTV стартують чотири нових детективних серіали українського виробництва

28 Серпня 2015
3802
28 Серпня 2015
18:00

У перший день осені на ICTV стартують чотири нових детективних серіали українського виробництва

3802
У перший день  осені на ICTV стартують чотири нових детективних серіали українського виробництва
У перший день  осені на ICTV стартують чотири нових детективних серіали українського виробництва

Вівторок, 1 вересня, стане на каналі ICTV днем прем'єр п'яти нових детективних серіалів, чотири з яких українського виробництва. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Розпочне лінійку прем'єних показів о 16.35 містичний детектив «Код Костянтина». Головний герой серіалу Костянтин Коваль, колишній співробітник органів, розслідує справи, пов'язані з надприродніми явищами. Він тісно співпрацює з екстрасенсами, які допомагають йому не лише поглянути на злочин з іншого ракурсу, а й часто вийти на злочинця. У серіалі знімаються реальні ясновидці. У головних ролях: Георгій Поволоцький, Юрій Дяк, Антоніна Матвійчук.

 

Міська докудрама «Слідчі» вийде в ефірі о 17.30. Як повідомляла «Телекрититика», цей детективний проект для осіннього сезону на замовлення каналу ICTV зняла українська компанія Mamas Film Production. Серіал «Слідчі» створено за німецьким форматом. За даними «Детектор медіа», оригінальний проект транслюється на франко-німецькому телеканалі Arte.

 

В основі серіалу - реальні історії, злочини та розслідування. За них беруться професіонали своєї справи, які є такими не тільки на екрані, але й у реальному житті. Глядачі стануть свідками кожного етапу складного процесу розслідування особливо тяжких злочинів. Двоє слідчих Дар'я Котаєва і Віктор Дорофєєв та оперативна група розкривають розбійні напади, вбивства, рекет. Глядачі зможуть зазирнути за лаштунки дізнавання, а також перевірити свою логіку та інтуїцію разом зі «Слідчими».

 

Нагадаємо, 1 вересня о 21.30 телеканал ICTV починає показ гостросюжетного серіалу «Пес», який на замовлення каналу зняв український продакшн Pro TV.  Головні герої - сищик Макс та його пес - віддані напарники, які разом розкривають найзагадковіші злочини і потрапляють у курйозні ситуації. У головних ролях: Нікіта Панфілов, Андрій Самінін, Ольга Олексій і звісно, німецька вівчарка.

 

Прем'єра укрїнаського детективного серіалу «Відділ 44» виробництва Pro TV в ефірі каналу ICTV відбудеться о 22.25. Його герої - збірна суперпрофі, яка використовує у своїх розслідуваннях найсучаснішу техніку, а також- гострий розум та професійну майстерність. У ролях: Сергій Калантай, Євген Бондарський, Артем Позняк, Лі Берлінська, Ірина Авдєєнко, Заза Чантурія, Володимир Ращук.

 

У вечірньому показі о 23.20 на ICTV відбудеться прем'єра американського серіалу NCIS: New Orleans («Морська поліція. Новий Орлеан»). Його герої - спецагенти вигаданої команди, що належить до Служби кримінальних розслідувань воєнно-морських сил США. Відділ займається розслідуванням злочинів, здійснених на флоті або за участі американських моряків. В ролях: Скотт Бакула, Зоуі Маклелан, Лукас Блек.

 

Нагадаємо, що в осінньому телесезоні 2015 року канал ICTV анонсував сім нових проектів українського виробництва у жанрі детективу: серіали «Нюхач-2» (виробництва Film.ua), «Пес» (виробництва PRO-TV), «Ніконов і Ко» (спільне виробництво Film.ua і Mamas Film Production), «Володимирська, 15» (виробництва Film.ua), «Відділ 44», скриптові проекти «Слідчі» (виробництва Mamas Film Production) і «Патруль Самооборона» (виробництва Mamas Film Production).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3802
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
3134 дн. тому
Що українського у серіалі Нюхач?! Головний герой - позаштатний консультант ФСБ Росії! Це знущання називати таке ... українським. Инші серіали ще не йшли, тож про них ніц не знаю. Але підозрюю що вся продукція українофобської Film.ua буде так само антиукраїнською. Телеринок України отримає чергові -10% втечі глядача.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду