Канал «Україна» знімає нову авантюрну мелодраму «Не зарікайся»

Канал «Україна» знімає нову авантюрну мелодраму «Не зарікайся»

26 Серпня 2015
2689
26 Серпня 2015
12:39

Канал «Україна» знімає нову авантюрну мелодраму «Не зарікайся»

2689
Канал «Україна» знімає нову авантюрну мелодраму «Не зарікайся»
Канал «Україна» знімає нову авантюрну мелодраму «Не зарікайся»

Сьогодні, 26 серпня, канал «Україна» розпочав зйомки нової 64-серійної авантюрної мелодрами «Не зарікайся». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Виробництво серіалу буде здійснювати команда Front Cinema, що входить до складу «Медіа Група Україна». Картина заснована на реальних подіях, що сталися на південному Сході України за останні кілька років.

 

Головним автором картини виступила Тетяна Гнєдаш («Клан Ювелірів», «Безсмертник», «Дворняжка Ляля», «Катіна Любов», «Джамайка», «Маруся», «Сашка», «-Поцілуй!»). Режисер-поставник - Сергій Кравець, виконавчий продюсер - Саша Ткаченко.

 

Зйомки фільму проходитимуть у Києві та Київській області.

 

«Ми написали дуже реалістичну історію. Події розвиваються в Криму, на Південному Сході, у Києві та на Заході України. Родина у вогні війни та кризи. Дівчина, проводжаючи хлопця в зону бойових дій, не знає, повернеться він чи ні. Але вона готова чекати його, вийти за нього заміж і народити від нього дитину, бо настільки любить цю людину. Ми писали сценарій, як дихали. І я дуже вірю в цю історію», - сказала Тетяна Гнєдаш.

 

Прем'єра картини «Не зарікайся» на телеканалі «Україна» запланована на початок 2016 року.

 

Нагадаємо, у травні керівник продакшн-компанії Front Cinema Тетяна Гнєдаш повідомила про підготовку до зйомок двох нових сценаріїв серіалів - «Не зарікайся» і «Співачка». За її словами, канал «Україна» кілька років тому  з огляду на скорочення закупівлі контенту у Росії, зробив ставку на власне виробництво, і її продакшн готовий зараз запропонувати у якості героя серіалу українця-сучасника.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2689
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду