«1+1» у новому сезоні змінив день і час виходу програми «Світ навиворіт» (ОНОВЛЕНО)

«1+1» у новому сезоні змінив день і час виходу програми «Світ навиворіт» (ОНОВЛЕНО)

26 Серпня 2015
3501
26 Серпня 2015
09:45

«1+1» у новому сезоні змінив день і час виходу програми «Світ навиворіт» (ОНОВЛЕНО)

3501
«1+1» у новому сезоні змінив день і час виходу програми «Світ навиворіт» (ОНОВЛЕНО)
«1+1» у новому сезоні змінив день і час виходу програми «Світ навиворіт» (ОНОВЛЕНО)

У вівторок, 1 вересня, на каналі «1+1» стартує показ  сьомого сезону тревел-шоу «Світ навиворіт» з ведучим-екстремалом Дмитром Комаровим. Про це йдеться в анонсах каналу.

 

У новому сезоні тревел-шоу «Світ навиворіт» змінює час виходу. Програма транслюватиметься щовівторка о 22.00. Раніше тревел-шоу виходило у ранковому слоті неділі.

 

Цього разу телеведучий вирушить у найбільш високогірну країну в світі - Болівію. «Ми побуваємо на озері Тітікака, побачимо неземні пейзажі Місячної долини і проведемо кілька днів в найкрасивішому місці на Планеті - на солончаку Уюні. Політаємо над Амазонкою, будемо рятувати диких тварин від браконьєрів і полювати на крокодилів і піраній, пройдемо слідами Че Гевари і встановимо український прапор на легендарній вершині Уайна-Потосі на висоті 6088 метрів», - анонсує ведучий Дмитро Комаров.

 

У новому сезоні ведучий і автор програми продовжить свої екстремальні пригоди

 

«Ми раді зустрічі з більшою кількістю глядачів у новий час - увечері вівторка, а також можливості поділитися унікальними кадрами нового сезону програми. "Світ навиворіт" допоможе українцям ненадовго відключитися від буденних проблем, відпочити, відчути красу незнаних куточків Планети та віртуально перенестися до іншої країни, іншого способу життя. А можливо й почати цінувати те, що в нас є, той комфорт та цивілізаційні надбання, які ми маємо в Україні»,  -   сказав Дмитро Комаров.

 

Нагадаємо, «Світ навиворіт» - це авторська програма Дмитра Комарова, присвячена подорожам до екзотичних країн. У шостому сезоні ведучий разом з оператором Олександром Дмитрієвим мандрував країнами Латинської Америки - Мексикою, Болівією та Кубою. Експедиція знімальної групи тривала чотири місяці.

 

У неділю, 29 березня, прем'єра шостого сезону тревел-шоу «Світ навиворіт» на телеканалі «1+1» узяла рейтинг 3,60%, частку 14,03% за комерційною аудиторією каналу «18-54, вся Україна». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті (попередні дані - overnight). Таким чином, програма перевищила середні показники каналу «1+1», які за 13-й тиждень 2015 року (23-29 березня) становили: рейтинг 1,99%, частка 12,18% за «18-54, вся Україна».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3501
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду