На «1+1» стартує десятий сезон реаліті «Міняю жінку» (ОНОВЛЕНО)

На «1+1» стартує десятий сезон реаліті «Міняю жінку» (ОНОВЛЕНО)

26 Серпня 2015
4326
26 Серпня 2015
08:37

На «1+1» стартує десятий сезон реаліті «Міняю жінку» (ОНОВЛЕНО)

4326
На «1+1» стартує десятий сезон реаліті «Міняю жінку» (ОНОВЛЕНО)
На «1+1» стартує десятий сезон реаліті «Міняю жінку» (ОНОВЛЕНО)

У четвер, 3 вересня, телеканал «1+1» покаже прем'єрний випуск десятого сезону реаліті-шоу «Міняю жінку». Про це йдеться в анонсах каналу.

 

Шоу з'явиться в ефірі о 22.00.

 

«Уперше цієї осені в ювілейному сезоні проекту на "1+1" - всесвітній обмін дружинами. 10 українських жінок обміняються сім'ями і країнами. Міняємо борщ на кокос, будинок - на юрту, Миколая - на Карлоса, щоб показати , хто в домі - головний», - анонсує телеканал.

 

Новий сезон проекту буде повністю міжнародним - сім'ї з різних країн на тиждень обміняються дружинами. Українки побувають у родинах у найвіддаленіших куточках планети - Монголії, Кенії, Шрі-Ланці, Камбоджі, Таїланді, Мексиці, Італії, Іспанії та Грузії. Учасницям доведеться познайомитись із абсолютно незнайомим менталітетом, особливостями побуту, родинними правилами інших країн. Українкам доведеться звикнути до їжі, житла, побутових і культурних відмінностей. Наприклад, волелюбна львів'янка на тиждень опиниться у побутовому рабстві класичної патріархальної грузинської родини.

 

«Зйомки нового сезону вийшли неймовірно екстремальними і найбільш масштабними за всю історію проекту. Десятий сезон зможе і на цей раз здивувати глядачів, які вже так довго з проектом. "Труднощі перекладу" чекали знімальну групу на кожному кроці, але найважливіше, що проект "Міняю жінку" відкриває українкам світ, і навпаки - показує світові Україну. І мушу сказати, нашими учасницями можна пишатися!», - зазначила креативний продюсер «1+1 Продакшн» Олена Єремєєва.

 

«Магія проекту "Міняю жінку" в тому, що ми можемо побачити себе з боку, впізнати в героях своїх дружин, чоловіків і рідних. І все це заради кохання - наші герої після участі в проекті починають по-іншому дивитися один на одного, переоцінюють свої стосунки і стають трохи щасливішими», - сказала керівник проекту Леся Штогрин.

 

Про зйомки 10-го сезону реаліті стало відомо у червні 2014 року. Під час чат-конференції на «Детектор медіа» керівник проекту Леся Штогрин повідомила, що десятий сезон буде повністю міжнародним, тобто українки мінятимуться родинами з іноземками. У дев'ятому сезоні «Міняю жінку» команда проекту вже експериментувала з міжнародними обмінами.

 

«Якщо ви раптом не бачили наш учорашній (24 червня. - ТК) випуск "Україна - Китай" - раджу передивитись! Українцям терміново потрібно розширювати світогляд - подорожувати і дізнаватись про те, як живуть люди в інших країнах. За цю нелегку місію ми і візьмемося», - зауважила керівник шоу.

 

Зі слів пані Штогрін, як правило, «1+1» самостійно організовує і проводить виробничий процес за кордоном. «Хоча трапляються винятки, приміром, дозвіл на зйомки в Китаї нам допомогла отримати дружня місцева телестудія», - додала вона.

 

Нагадаємо,  «1+1» транслює реаліті «Міняю жінку» за британським форматом  Wife Swap з 2010 року. Шоу створюється за британським форматом Wife Swap. У реаліті дві родини на тиждень міняються мамами. Перші три дні нова мама живе за законами сім'ї, в яку потрапила, наступні три дні встановлює свої правила. На сьомий день обидві родини зустрічаються на нейтральній території, щоби підбити підсумки. Протягом тижня дві знімальні групи каналу «1+1» постійно стежать за розвитком подій в обох сім'ях.

 

 Шоу «Міняю жінку-9» виходило на «1+1» з 18 березня по 24 червня 2014 року.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4326
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду