Телеканал ZIK у Києві переїде до нового офісу в Жовтневому палаці

Телеканал ZIK у Києві переїде до нового офісу в Жовтневому палаці

25 Серпня 2015
2659
25 Серпня 2015
17:53

Телеканал ZIK у Києві переїде до нового офісу в Жовтневому палаці

2659
Телеканал ZIK у Києві переїде до нового офісу в Жовтневому палаці
Телеканал ZIK у Києві переїде до нового офісу в Жовтневому палаці

Невдовзі київська студія телеканалу ZIK переїде до нового офісу в Міжнародному центрі культури та мистецтв «Жовтневий палац». Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел на каналі.

 

За даними наших джерел, у новому офісі планують відкрити три студії каналу ZIK. У піар-службі каналу інформацію про майбутній переїзд не підтвердили і не спростували.

 

Нагадаємо, що наразі київський офіс каналу розташований на околиці Києва - житловому масиві Новобіличі. Він розпочав роботу в травні 2014 року. У двох студіях «ZIK-Київ» записуються або виходять наживо в ефір програми «Наші гроші», «Гра в класику» із Сергієм Рахманіним, Drozdov з Остапом Дроздовим, «Погляд на тиждень», «Брат за брата» з братами Капрановими.

 

1 вересня телеканалу ZIK виповниться п'ять років. Ще рік тому в інтерв'ю «Детектор медіа» тодішній генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов розповідав про плани перетворити ZIK на загальнонаціональний канал і розширити київський офіс каналу.

 

Останнім часом у медіахолдингу ZIK відбулася низка змін топ-менеджменту. З 1 квітня генеральним продюсером телеканалу ZIK було призначено Данила Нікуленка, який раніше виконував обов'язки виконавчого директора телеканалу. На початку липня генеральним директором медіахолдингу ZIK cтав Ігор Туркевич, який до цього обіймав посаду заступника головного керівника медіаструктури Ігоря Дедишина. У серпні заступником генерального директора медіахолдингу ZIK було призначено Вадима Зака, який до цього обіймав посаду виконавчого продюсера телеканалу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду