На Новому каналі стартує шостий сезон реаліті «Ревізор»

На Новому каналі стартує шостий сезон реаліті «Ревізор»

25 Серпня 2015
3656
25 Серпня 2015
10:19

На Новому каналі стартує шостий сезон реаліті «Ревізор»

3656
На Новому каналі стартує шостий сезон реаліті «Ревізор»
На Новому каналі стартує шостий сезон реаліті «Ревізор»

У понеділок, 31 серпня, Новий канал покаже перший випуск шостого сезону реаліті власного виробництва «Ревізор». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Реаліті вийде в ефірі о 19.00. Шостий сезон міститиме 18 епізодів.

 

Канал анонсує у першому випуску нового сезону програми експеримент - вперше за творча група віддає кермо влади глядачам.

 

«Ми завжди дослуховуємося до думки громадськості і вважаємо "Ревізор" справді народною програмою. Завдяки коментарям глядачів проект удосконалювався і змінювався на краще. Тому наш експеримент - логічне продовження тісного спілкування з глядачами. Іноді нас звинувачували у "подвійних" стандартах - і під час перевірок, і у пост-шоу "Страсті за Ревізором", і на офіційних сторінках проекту в соцмережах. Ми вирішили залучити третейського суддю - вас, глядачі», - - сказала директор творчого об'єднання Вікторія Бурдукова.

 

У прем'єрному випуску нового сезону буде шість перевірок із відкритим фіналом. Рішення прийматиме не команда проекту, а глядачі.  «Пам'ятайте про відповідальність. Не забувайте, що ваш голос - це запрошення для всіх відвідати заклад. І водночас - гарантія якості обслуговування та безпеки для майбутніх гостей. Саме це відчуває команда проекту під час фінального обговорення перед оголошенням висновків», - звернулась до глядачів Вікторія Бурдукова.

 

31 серпня, відразу після прем'єри новго сезону на сайті програми буде відкрито голосування. Один заклад із шести зможе отримати табличку «Ревізора» - той, за який проголосує найбільша кількість глядачів. Народне рішення буде оголошено в ефірі пост-шоу «Страсті за "Ревізором"» 12 жовтня.

 

Ток-шоу «Страсті за "Ревізором"» стартує на телеканалі у вересні. Всього вийде 15 епізодів.

 

Нагадаємо, Новий канал повідомив, що до осіннього сезону готує дев'ять телепроектів - як нових, так і продовжень своїх успішних шоу: четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?» , ігрове шоу «Суперінтуїція», другий сезон реаліті-шоу «Супермодель по-українськи», спецпроект «Як стати супермоделлю», шостий сезон шоу «Ревізор», яке з минулого сезону веде Вадим Абрамов, а  також ток-шоу «Страсті за "Ревізором"» з ведучим Сергієм Притулою, шоу «Дешево та сердито», яке вестимуть Олександр Педан і журналістка інформаційно-розважальної програми «Абзац!» Катерина Павлюченко, дейтинг-шоу «Половинки» та шоу  «Проект "Любов"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду