В День Незалежності  ICTV покаже фільм-концерт «Океана Ельзи»

В День Незалежності ICTV покаже фільм-концерт «Океана Ельзи»

19 Серпня 2015
3494
19 Серпня 2015
11:54

В День Незалежності ICTV покаже фільм-концерт «Океана Ельзи»

3494
В День Незалежності  ICTV покаже фільм-концерт «Океана Ельзи»
В День Незалежності  ICTV покаже фільм-концерт «Океана Ельзи»

24 серпня, , в День Незалежності,  на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра фільму ОЕ. 20 Live in Kyiv про ювілейний концерт групи  «Океан Ельзи», що відбувся 21 червня 2014 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Концерт вийде в ефірі о 21.30.

 

«21 червня 2014 року, НСК «Олімпійський». Рекордних 75 тисяч прихильників, 35 пісень з двадцятирічною історією, десятки тисяч осяяних очей та іскристих посмішок... Концерт по-справжньому легендарного гурту "Океан Ельзи" став історичною подією не лише для української музики, а й для всієї країни», - анонсує телеканал.

 

Режисером стрічки виступив Сергій Шалигін.

 

Нагадаємо, 29 травня в рамках святкування Дня Києва на Софійській площі просто неба відбувся показ фільму-концерту гурту «Океан Ельзи» OE. 20 Live in Kyiv, знятого кінокомпанією Film.ua.

 

Зафільмований концерт гурту «Океан Ельзи» відбувся 21 червня 2014 року на НСК «Олімпійський» у межах ювілейного туру «Океан Ельзи - 20 років разом!». До кіноверсії концерту виробництва Film.ua увійшло 20 композицій гурту. Команда ОЕ особисто взяла участь у виборі пісень. Серед них «Вставай», «Більше для нас», «Відчуваю», «Модель», «КаваЧай», «Друг», «Без бою», «На небі», а також «На лінії вогню», яку музиканти присвятили всім героям України, та інші улюблені композиції гурту.

 

Спеціально для зйомок OE. 20 Live in Kyiv компанією Film.ua був запрошений оператор-постановник з Великобританії Енді Хорнер, який працював з такими артистами, як Depeche Mode, AC/DC, Pet Shop Boys. Була задіяна найпотужніша в Україні ПТС та 17 камер, встановлених по всьому стадіону. А для того, щоб показати, як змінювався «Олімпійський», як будувалася сцена, встановлювалася техніка, як у день концерту чаша наповнювалася десятками тисяч глядачів, а потім величезний стадіон знову повернувся до звичайного життя, була використана техніка Time Lapse.

 

Також була використана спеціальна система запису звуку, яка дозволила створити для глядача повноцінний ефект присутності на стадіоні.

 

Прем'єра фільму-концерту «Океану Ельзи» OE. 20 Live in Kyiv відбулася 26 лютого. Під час кінотеатрального прокату стрічку показували в 100 кінотеатрах України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3494
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
майдаунам на заметку
3164 дн. тому
Ребята! Вы - смешны! Этим концертом уже всех за год до дыр во всех видах затрахали, как и Вакарчуком на всех мероприятиях, во всех рекламах местного разлива и т.д. А реально чувак случайно вылез снова за счет рэволюцыы, причем с уже навязшим в зубах устаревшим репертуаром и откровенным копированием (как китайская подделка) стилистики известного и популярного в 80-х британского поп-рока (Меркюри и т.п.). Но реально, даже новых песен толком нет. Правильно вам сказали: неужели не нашлось больше артистов в стране, ВВ хотя бы для разнообразия? Где их концерт юбилейный дели? Ну правда, Вакарчуком уже всех затрахали! Складывается впечатление. что у нас никто нигде больше не пишет песен, не поет, не выступает из тех же украинских групп и исполнителей. Почему такая убогость?
за однако
3164 дн. тому
ага, у вас все, кто говорит правду - "проплачены". куда за гонораром заходить, тупорылые быдлуины?
бич
3164 дн. тому
А может это просто шызо какое-то, недовольное украинофобское существо. И при чем здесь КГБ?
ич
3164 дн. тому
"однако", что это еще за КГБистский троль вдуг завелся и занимается на сайте обсир...м всего и вся. Уж больно "грамоный", подготовленый служака выглядит. Платят не плохо...
однако
3164 дн. тому
кроме "ОкеанаЕльзи" и фильмов об этом по любому поводу и случаю 1000 раз за год на всех каналах, надо понимать, у нас в Украине других артистов нет?! "ОЕ" на 1+1, на ICTV на день незалежності, наверняка засунут еще где-то... я извиняюсь, но по-моему, это уже какой-то моветон. неужели не ясно, что ОЕ во всех местах и всех дырах со всеми уже подробностями и т.д., чуть ли не анализом кала Вакарчука, т.к. уже всё сказано-пересказано миллион раз, уже вызывает конкретное отвращение и рвоту даже у тех, кто много лет любил и ценил эту группу и её творчество. Опять же: зачем так унижать собственную страну, народ и людей? Неужели нет больше у нас артистов и талантов, чем однобразное вытьё Вакарчука?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду