Головред «Українського футболу» підтвердив невихід газети

Головред «Українського футболу» підтвердив невихід газети

14 Серпня 2015
3564
14 Серпня 2015
15:27

Головред «Українського футболу» підтвердив невихід газети

3564
Головред «Українського футболу» підтвердив невихід газети
Головред «Українського футболу» підтвердив невихід газети

Головний редактор газети «Український футбол» Сергій Бондаренко підтвердив інформацію, що сьогодні, 14 серпня,  видання не вийшло. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, 13 серпня сайт fakty.ictv.ua з посиланням на свої джерела повідомив, що роботу найстарішого  футбольного видання призупинено через страйк журналістів, які протестують проти невиплати зарплат.

 

«Я підтверджую, що сьогоднішній випуск газети не вийшов. У нас справді фінансові проблеми. Все інше - про страйк і наше закриття, це чутки, які я не бачу сенсу коментувати. Ми працюємо», - сказав він.

 

Водночас він не зміг повідомити, чи вийде наступний номер газети.

 

За словами головреда, фінансові проблеми видання пов'язані з ситуацією на ринку друкованої преси, який через кризу в Україні суттєво впав. Пан Бондаренко зазначив, що газету «Український футбол» читачі здебільшого отримують за передплатою, яку оформлюють на початку року. За його словами, протягом року послуги на друк та інші витрати суттєво зросли.

 

Нагадаємо, газета «Український футбол» була заснована у березні 1991 року. На сайті видання зазначається, що воно виходить двічі на тиждень (по вівторках та п'ятницях) українською мовою. Газета «Український футбол» поширюється у всіх регіонах України. Заявлений тираж у 16 300 примірників.

 

В 2011 році «Український футбол» разом з газетою «Молодь України» вийшли зі складу державного видавництва «Преса України» та змінили засновників. Видавцем газети «Український футбол» стало товариство з обмеженою відповідальністю «Видавничий дім «Український футбол». Товариство, за словами головреда Сергія Бондаренка, було засновано трудовим коллективом видання.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3564
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду