Другий сезон «Реальної містики» стартує на каналі «Україна» 17 серпня

Другий сезон «Реальної містики» стартує на каналі «Україна» 17 серпня

14 Серпня 2015
3270
14 Серпня 2015
10:29

Другий сезон «Реальної містики» стартує на каналі «Україна» 17 серпня

3270
Другий сезон «Реальної містики» стартує на каналі «Україна» 17 серпня
Другий сезон «Реальної містики» стартує на каналі «Україна» 17 серпня

У понеділок, 17 серпня, о 12.40, на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра другого сезону документального скріптед-реаліті «Реальна містика».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Героями програми будуть ті, що зіштовхнулися у своєму житті з явищами, які не можна пояснити. У другому сезоні проект виходитиме у оновленому форматі. Кожен епізод випуску - це окрема історія боротьби розуму та містики, зазначає канал.

 

У заключній серії першого сезону ведучий Андрій Дебрін отримав травму - і вже не може проводити розслідування самостійно. Тепер у нього з`явиться четверо помічників, які будуть допомагати знайти пояснення містичним подіям: Тимур - психолог, Євген - технічний спеціаліст, Марина - хімік, Денис - комп`ютерщик.

 

Зйомки проекту відбуваються у Києві та Київської області. Спеціально для зйомок «Реальної містики» будується окремий павільйон.

 

«Я живу "Реальною містикою" вже давно - з початку року. Перший сезон здавався мені надзвичайно цікавим, кожна серія захоплювала все більше. Мені здавалося, що цікавіше вже не може бути. Але прийшов другий сезон, і я зрозумів, що помилявся: історії настільки неймовірні, що розслідування перетворюються у справжні детективи. Я розумію, що ми вийшли на абсолютно новий рівень. До того ж я тепер не один. У мене з`явилися помічники-колеги - вони не лише професіонали, але й класні товариші, працювати з ними - одне задоволення. Наших глядачів чекає надзвичайно захоплюючий сезон!», - сказав Андрій Дебрін.

 

«Реальна містика» виходитиме в ефірі каналу «Україна» з понеділка по п'ятницю о 12.40.

 

Нагадаємо, прем'єра програми документальних розслідувань «Реальна містика» відбулася на «Україні» у січні 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3270
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду