«1+1 медіа» оголошує третій набір на програму стажування «Ближче до ТБ»

«1+1 медіа» оголошує третій набір на програму стажування «Ближче до ТБ»

13 Серпня 2015
2904
13 Серпня 2015
13:02

«1+1 медіа» оголошує третій набір на програму стажування «Ближче до ТБ»

2904
«1+1 медіа» оголошує третій набір на програму стажування «Ближче до ТБ»
«1+1 медіа» оголошує третій набір на програму стажування «Ближче до ТБ»

13 серпня стартує третій набір на програму стажування «Ближче до ТБ», оголошену медіа групою «1+1 медіа». Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Набір триватиме до кінця жовтня. Стажери приєднуватимуться до команди «1+1 медіа» поетапно, залежно від відділу, у якому проходитимуть стажування.

 

«Програма стажування, як і будь-яка робота в нашій групі, це виклик і важка праця для кожного, адже у нас працюють тільки найкращі, й ми завжди прагнемо досягати більшого. У нас складно, весело і шалено цікаво водночас, і наші двері завжди відкриті для талановитих і наполегливих», - зазначила директор по персоналу «1+1 медіа» Анна Ткаченко.

 

Стажування у групі у 2015-2016 роках проходитиме у кілька етапів. Із жовтня по грудень 2015 року включно проводитиметься змагання: на кожне місце у другому етапі претендуватиме кілька учасників. Із січня по березень 2016 року переможці отримають закріплені оплачувані місця стажерів. За результатами другого етапу учасники матимуть можливість працевлаштуватись у компанії.

 

На стажування запрошуються студенти старших курсів вишів або випускники з активною життєвою позицією, що прагнуть здобути свій перший телевізійний досвід.

 

Переваги стажування в «1+1 медіа», про які повідомляє група: можливість стати частиною однієї з провідних медіакомпаній України; робота в команді найкращих професіоналів сфери; комфортний офіс, відсутність дрес-коду та суворої ієрархії; доступ до професійного обладнання та новітніх телевізійних технологій; можливість підвищити свою значимість на ринку праці.

 

Дізнатися деталі програми та ознайомитися з переліком вакансій можна на сайті групи. 

 

Нагадаємо, програма стажування «Ближче до ТБ» стартувала 1 липня 2014 року. 17 найуспішніших із 40 стажерів з першого набору стали співробітниками групи, решта потрапили до зовнішнього кадрового резерву. 18 учасників другого набору наразі проходять стажування та матимуть шанс отримати роботу з січня 2016 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2904
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду