Журнал «За рулем. Украина» зробив перезапуск сайту

Журнал «За рулем. Украина» зробив перезапуск сайту

3 Серпня 2015
2190
3 Серпня 2015
19:08

Журнал «За рулем. Украина» зробив перезапуск сайту

2190
Журнал «За рулем. Украина» зробив перезапуск сайту
Журнал «За рулем. Украина» зробив перезапуск сайту

Журнал «За рулем. Украина», який входить до «Українського медіа холдингу» (УМХ) провів редизайн свого сайту. Про це повідомила прес-служба УМХ.

 

Ресурс змінив дизайн на адаптований та відтепер має зручнішу систему навігації.

 

«Незалежно від того, з якого пристрою ви заходите на uzr.com.ua - зі стаціонарного комп'ютера, планшета або смартфона, чи користуєтеся Windows, iOS або Android, - зможете оцінити всі переваги цифрової версії культового автомобільного щомісячника. Ми прагнули створити просту систему навігації, додали ще більше фотографій та відеоматеріалів, щоб автомобільні новинки стали ще привабливішими», - зазначив головний редактор видання Микола Захаренков.

 

У прес-службі додали, що на сайті «За рулем» представлено більше тематичних розділів, ніж у друкованому виданні. «Оновлена ​​версія сайту одержала більше можливостей. У поєднанні з традиційно високопрофесійними матеріалами ресурс завоює симпатії як аудиторії автолюбителів, так і професіоналів автобізнесу», - вважає керівник чоловічих проектів УМХ Руслан Казновський.

 

«За рулем» - російський журнал про автомобілі та автомобілебудування. На території України видається з 2005 року.

 

Нагадаємо, дизайн друкованого видання команда «За рулем. Украина» оновлювала в 2013 році. Керівництво вирішило приділяти більше уваги ілюстративному оформленню.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду