На Новому каналі стартує черговий сезон програми «Абзац!»

На Новому каналі стартує черговий сезон програми «Абзац!»

3 Серпня 2015
5520
3 Серпня 2015
18:12

На Новому каналі стартує черговий сезон програми «Абзац!»

5520
На Новому каналі стартує черговий сезон програми «Абзац!»
На Новому каналі стартує черговий сезон програми «Абзац!»

Сьогодні, 3 серпня, о 18.00 інформаційно-розважальна програма «Абзац!» на Новому каналі повернеться в ефір після відпустки команди проекту. Про це йдеться на сайті каналу.

 

У новому сезоні глядачів «Абзацу!» чекають оновлені дизайн і музичне оформлення програми.

 

Вестимуть програму як і раніше Анна Жижа, Ірина Волкова, Михайло Шаманов та Андрій Шабанов. У новому сезоні пару телеведучих складатимуть представник сильної і представниця слабкої статі. В цей час вільна пара ведучих готуватиметься до наступного ефірного тижня.

 

Частина журналістських розслідувань буде в новому сезоні присвячена життю у Європі - стартує спецпроект із робочою назвою «Чому ми не в Європі, іноді це навіть на краще». «Ми, як і раніше, все випробовуємо на собі. «Абзац!» буде всюди - і у воді, і в повітрі, в Україні та багатьох інших країнах. Зараз наші кореспонденти готують сюжети з Польщі, Франції, Ізраїлю. Уже знайома глядачам Катя Сенченко поїхала до Польщі. У циклі сюжетів про життя в Європі Катя планує кілька експериментів: один день проведе в інвалідному візку, один день у лікарні і в притулку для бездомних. Її напарник тут, в Україні, повторить експерименти. А ми зможемо провести паралелі, порівняти», - розказала шеф-редактор проекту Діна Козеровська.

 

Журналістку Каті Павлюченко глядачі програми незабаром побачать у рубриці «Дешево і сердито». «Рубрика Каті Павлюченко допоможе молодим мамам впоратися з багатьма завданнями: вибрати правильне харчування, знайти няню, дитячий садочок. Але це не будуть сюжети а-ля добрі поради, це будуть реальні провокаційні розслідування», - сказала шеф-редактор.

 

Також на сайті Нового каналу (novy.tv) можна буде знайти анкети кожного кореспондента проекту з посиланнями на їхні особисті сторінки у соціальних мережах. Таким чином творці проекту хочуть дати можливість глядачам спілкуватися з телевізійниками безпосередньо.

 

«Після сюжету глядачі за хештегом або іменем зможуть легко знайти людину з кадру в мережі. Висловити свої побажання, коментарі, звернутися з проханнями. Ми будемо більше часу приділяти інтернету, щоб отримувати зворотний зв'язок. У нас у роботі дуже багато цікавих ідей, ми обов'язково втілимо їх у життя. До речі, генеруємо ідеї в цьому сезоні ми теж по-новому. Ми займаємося тімбілдінгом. Багато часу проводимо разом. Плануємо всім колективом здійснити сплав по Десні. Разом відпочивали в екстрим-парку. Летючки тепер проходять на свіжому повітрі або в кафе. У невимушеній атмосфері завжди приходять цікаві рішення», - сказав креативний редактор «Абзацу!» Олексій Іщенко.

 

Крім того команда «Абзацу!» у цьому сезоні поповниться новими журналістами. Творці програми запрошують кандидатів надсилати резюме на адресу robota@novy.tv.

 

Нагадаємо, до нового сезону, який стартує в ефірі наприкінці серпня, Новий канал готує дев'ять телепроектів - як нових, так і продовжень своїх успішних шоу. Зокрема канал запустить четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?» за форматом Battle of the Sexes, телеведучий Сергій Притула вестиме ще одне ігрове шоу - «Суперінтуїція»за форматом Identity, попередні два сезони якого у 2010-2011 роках мали на Новому каналі назву «Інтуїція», на другий сезон продовжено і реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за формато Supermodelo.

 

Модельному бізнесу присвячено спецпроект «Як стати супермоделлю», який на замовлення Нового каналу знімає продакшн Final Cut Media. Також Новий канал готує кілька власних розробок: продовження соціального реаліті-шоу «Ревізор», яке з минулого сезону веде Вадим Абрамов, ток-шоу «Страсті за Ревізором» з ведучим Сергієм Притулою. Споживацьку тематику продовжить шоу екстремальної економії і споживацьких розслідувань «Дешево та сердито», яке вестимуть Олександр Педан і журналістка інформаційно-розважальної програми «Абзац!» Катерина Павлюченко.

 

Ефір Нового поповнить дейтинг-шоу «Половинки», творці якої шукають другі половинки для «особливих» людей - тих, які борються зі складними хворобами або відрізняються від інших. Продовження восени 2015 року отримає програма Нового каналу з минулого сезону -«Проект "Перфект"». У новому журналістському реаліті під назвою «Проект "Любов"» ведуча Таня Бобрикова після «перфектного» перевтілення шукатиме своє кохання. Їй допомагатимуть Андрій Шабанов і Лєна Філонова з «Абзацу!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5520
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду