Генеральним  директором Концерну РРТ призначено Володимира Іщука

Генеральним директором Концерну РРТ призначено Володимира Іщука

3 Серпня 2015
2467
3 Серпня 2015
12:19

Генеральним директором Концерну РРТ призначено Володимира Іщука

2467
Генеральним  директором Концерну РРТ призначено Володимира Іщука
Генеральним  директором Концерну РРТ призначено Володимира Іщука

Кабінет Міністрів України призначив генеральним директором Коцерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) Володимира Іщука. Про це повідомляє Урядовий портал, на якому опубліковано розпорядження «Про призначення Іщука В. О. генеральним директором Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення « № 769-р у редакції від  30.07.2015.

 

«Призначити Іщука Володимира Олександровича генеральним директором Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення», - йдеться у розпорядженні Какбміну, яке підписав Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

 

Нагадаємо, 27 лютого стало відомо, що Кабмін звільнив з посади гендиректора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) Олександра Півнюка розпорядженням № 126-р від 16 лютого. Згідно з розпорядженням, пана Півнюка було звільнено «за одноразове грубе порушення трудових обов'язків (пункт 1 частини першої статті 41 Кодексу законів про працю України)».

 

Іншим розпорядженням № 127-р від 16 лютого Кабмін тимчасово, до призначення в установленому порядку генерального директора Концерну РРТ, поклав виконання обов'язків гендиректора на першого заступника гендиректора Володимира Іщука.

 

Раніше голова Держспецзв'язку Володимир Звєрєв повідомив, що Олександр Півнюк вирішив звільнитися з посади за власним бажанням і написав відповідну заяву. Пан Звєрєв також заявив, що міжвідомча комісія, що розслідувала діяльність Олександра Півнюка, не висувала йому звинувачень у сепаратизмі та фінансуванні російських каналів, однак визнала за необхідне передати висновки комісії до правоохоронних органів. Один з членів урядової комісії повідомив «Детектор медіа», що у висновках комісії на 10 сторінках були перелічені порушення, які інкримінують Олександру Півнюку, і ці матеріали було передано до правоохоронних органів. Отримати висновки комісії «Детектор медіа» не вдалося, оскільки вони призначені для службового використання.

 

Олександр Півнюк оскаржив своє звільнення в суді. 8 червня суддя Шевченківського районного суду Києва Олег Малінніков відмовив пану Півнюку в задоволенні всіх позовних вимог щодо його поновлення на посаді. У коментарі «Детектор медіа» колишній гендиректор КРРТ заявив, що вважає рішення суду несправедливим. 15 липня Апеляційний суд Києва відмовив екс-гененеральному директору Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) Олександру Півнюку в задоволенні апеляційної скарги у справі проти Кабінету міністрів щодо звільнення його з посади у лютому поточного року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2467
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду