«Sвоє Rадіо» проведе найдовший в світі радіомарафон пам’яті свого засновника Кузьми Скрябіна

«Sвоє Rадіо» проведе найдовший в світі радіомарафон пам’яті свого засновника Кузьми Скрябіна

28 Липня 2015
2375
28 Липня 2015
11:54

«Sвоє Rадіо» проведе найдовший в світі радіомарафон пам’яті свого засновника Кузьми Скрябіна

2375
«Sвоє Rадіо» проведе найдовший в світі радіомарафон пам’яті свого засновника Кузьми Скрябіна
«Sвоє Rадіо» проведе найдовший в світі радіомарафон пам’яті свого засновника Кузьми Скрябіна

17 серпня о 12.00 на інтернет-радіо S.R.A.K.A (Sвоє Rадіо Aндрія KузьменкА) стартує радіоефір, який стане найдовшим у світі - триватиме 65 годин у режимі нон-стоп. Про це повідомила прес-служба радіостанції.

 

Вестимуть марафон Юлія Карпова і Дмитро Єгоров.

 

Майбутній рекорд команда радіостанції  присвячує дню народження засновника радіо S.R.A.K.A - музиканта, телеведучого Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), що трагічно загинув 2 лютого.

 

За встановленням рекорду спостерігатимуть експерти Національного Реєстру Рекордів України, які після його завершення у прямому ефірі оголосять офіційний результат. Як повідомили в прес-службі, попередній рекорд належить «Русскому Радио Россия», де ефір тривав більше 52 годин.

 

Під час встановлення рекорду буде вестись аудіо- та відеотрансляція, слухати ефір радіо S.R.A.K.A можна буде за посиланням.

 

До ефіру команда радіостанції запросила відомих виконавців, які спілкувались та дружили з загиблим співаком і телеведучим: гурти «Пающіє Труси», «Дзідзьо», Валерія Харчишина, Олега Собчука, Олега Лапоногова, Марію Бурмаку, Ірену Карпу, продюсера Володимира Бебешка та інших. Також у марафоні візьмуть участь прихильники творчості гурту «Скрябін», члени сім'ї співака та близькі друзі родини Кузьменків.

 

«Ідея встановлення такого рекорду виникла півроку тому, коли я розповіла Андрію про подібний рекорд, який встановили росіяни. Нам стало принципово відібрати у них першість, тому домовились про те, що як тільки він визначиться зі своїми вільними датами, ми це зробимо. Зараз, на жаль, найдовший радіоефір пройде уже без Андрія, але на честь його дня народження та з тими людьми, які з ним працювали і допомагали розвивати радіо S.R.A.K.A.  Це буде своєрідний подарунок - здійснити один із найвідчайдушніших його планів», - коментує ведуча Юлія Карпова.

 

Її колега Дмитро Єгоров розповів, що підготовка до найдовшого радіоефіру тривала менше двох місяців. «Для мене честь бути учасником цього ефіру та частиною справи Кузьми. Звичайно, протриматись буде важко, але вважаю це викликом для себе та свого досвіду, як радіоведучого. Крім того, цей ефір - моя особиста данина чудовому чоловікові, з яким мені пощастило працювати та бути знайомим», - зазначив він.

 

Нагадаємо, відомий український співак, письменник і телеведучий Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябін) загинув 2 лютого в дорожньо-транспортній пригоді біля села Лозуватка внаслідок зіткнення позашляховика, в якому перебував співак, і вантажівки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2375
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду