Журнал Cosmo шукає автора чоловічої колонки, «Салон» - арт-директора

27 Липня 2015
2174
27 Липня 2015
13:02

Журнал Cosmo шукає автора чоловічої колонки, «Салон» - арт-директора

2174
Журнал Cosmo шукає автора чоловічої колонки, «Салон» - арт-директора

Журнал «Cosmopolitan Украина» шукає автора чоловічої колонки, а видання «Салон» - арт-директора. Про це повідомляється у новому проекті видання Platfor.ma «Вакансії».

 

«Cosmopolitan Украина» не повідомляє деталей щодо вимог і умов роботи автора колонки. Однак усіх зацікавлених запрошують писати на електронну пошту cosmo@hsu.com.ua з поміткою «Колумніст» в темі листа.

 

Журналу про інтер'єри, предметний дизайн та архітектуру «Салон» потрібен арт-директор.

 

«На честь двадцятиріччя ми змінили редакційну команду і стали мудрими, але візуально хочемо зберегти молодість і чарівність. Широко відомо, що інтер'єрні журнали ніхто не читає, а просто гортає картинки. Ми хочемо покінчити з цією згубною практикою. Нам потрібен арт-директор, який читає тексти і при необхідності сварить і править. Ми чекаємо від кандидата конкретного бачення того, для чого потрібні друковані медіа в XXI столітті», - зазначає роботодавець.

 

Зацікавлені можуть зв'язатися з редакцією за адресою salon@salon.com.ua та телефоном +380 (50) 334-76-66.

 

Нагадаємо, телекомпанія «Ера» оголосила конкурс на заміщення посади ведучої новин, а телеканали «Україна» та «Футбол» шукають спортивного журналіста.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2174
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду