Pro TV спільно з «1+1» знімає мелодраматичний серіал «Відьма»

Pro TV спільно з «1+1» знімає мелодраматичний серіал «Відьма»

24 Липня 2015
3027
24 Липня 2015
18:13

Pro TV спільно з «1+1» знімає мелодраматичний серіал «Відьма»

3027
Pro TV спільно з «1+1» знімає мелодраматичний серіал «Відьма»
Pro TV спільно з «1+1» знімає мелодраматичний серіал «Відьма»

Українська кінокомпанія Pro TV спільно з групою «1+1 медіа» розпочали роботу над 20-серійним проектом «Відьма». Про це в коментарі «Детектор медіа» розповів генеральний директор Pro TV Віктор Приходько.

 

Керівник повідомив, що серіал є оригінальною розробкою студії. Його жанр - мелодрама з елементами містики.

 

«Права на показ в Україні належать "1+1 медіа". Вони будуть вирішувати, який саме канал покаже, ми не знаємо. Але, звісно, планується також продаж серіалу в Росію та на інші ринки - у Казахстан, Білорусь, Прибалтику, Ізраїль, Америку, на регіональні канали - це стандартний набір», - зазначив пан Приходько.

 

Він пообіцяв повідомити «Детектор медіа» імена сценариста, режисера, продюсер та акторів, які працюють над проектом, найближчим часом.

 

Нагадаємо, кінокомпанія Pro TV зараз готує два серіали для осіннього сезону телеканалу ICTV. Це детективний серіал «Пес», в якому йдеться про чотирилапого сищика та його авантюрні пригоди. Видання «Дуся» готувало репортаж зі зйомок цього проекту.

 

Крім того Pro TVзнімає серіал «Відділ 44».  «Його герої - не найкращі кулаки, а найкращі уми. І кожен - найкращий у своїй спеціальності. Вони не "менти" - не крадуть, не підкидають докази. Вони справжні сищики - компетентні, чесні, сучасні. Їх девіз - "Спочатку подумай"», - зазначили в прес-службі ICTV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3027
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду