Канал NewsOne заявляє про оновлення формату і створення національної мережі прямих ефірів

Канал NewsOne заявляє про оновлення формату і створення національної мережі прямих ефірів

24 Липня 2015
2688
24 Липня 2015
15:34

Канал NewsOne заявляє про оновлення формату і створення національної мережі прямих ефірів

2688
Канал NewsOne заявляє про оновлення формату і створення національної мережі прямих ефірів
Канал NewsOne заявляє про оновлення формату і створення національної мережі прямих ефірів

Канал NewsOne після завершення кастингів і відбору регіональних представників з 17 міст України запускає в серпні національну мережу прямих ефірів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби телеканалу.

 

В оновленому форматі канал проводитиме телемости 24 години на добу і 7 днів на тиждень. Канал також обіцяє нову графіку, паралельні прямі включення із своїх 17 регіональних представництв.

 

«Суть проекту, в першу чергу, в тому, щоб кожен мешканець країни міг отримати звіт від місцевої та центральної влади. Адже, як показує практика, майже всі чиновники і політики не вважають за потрібне виконувати те, що пообіцяли. Ми вже не один рік системно моніторимо всі публічні виступи людей від влади і дослівно фіксуємо те, що вони наобіцяли. Тепер прийшов час нагадати про все і залучити до відповіді перед камерами», - заявила Катерина Пітеніна, директор ІА «Слово і діло», яке є партнером  проекту каналу NewsOne.

 

Генеральний продюсер каналу Олексій Семенов розповів про новий формат: «Ми створюємо національну мережу прямих ефірів. Вперше ми не тільки навчилися показувати події у прямому ефірі, ми навчилися їх структурувати, працювати з потоками і вибудовувати їх в різні цікаві конфігурації».

 

Регіональних  співробітників фотографують для прес-карт

 

Телеканал також представив двох своїх регіональних співробітників. Дмитро Іщенко - оператор з Одеси, який у професії вже 18 років. Каже, що робота оператором на телебаченні для нього хобі, яке більшою мірою задоволення, ніж засіб заробляння грошей. Робота на NewsOne  для нього - спосіб зробити щось дійсно важливе для України. «Такі проекти, навіть на одному каналі, обов'язково змінять нашу країну. Якщо вся Україна буде чути кожне місто - у нас багато що вийде», - сказав він і додав, що із задоволенням буде знайомити глядачів з одеситами у прямому ефірі.

 

Євген Єщенко з Полтави вчився на журналіста, але коли волею випадку спробував себе в ролі оператора, зрозумів, що саме це його покликання. Тепер він буде регіональним оператором каналу NewsOne. «Працювати в прямому ефірі - кращий спосіб показати глядачеві правду, це затягує», - сказав він.

 

««Новини & reality» - новий формат каналу. З новою графікою, новою музикою, новою сіткою мовлення і новими емоціями. Скоро... », - аннонсує креативний продюсер каналу NewsOne Євгенія Захарова.

 

Нагадаємо, 16 червня телеканал NewsOne і портал «Слово і діло» заявили про старт співпраці. Креативний продюсер NewsOne Євгенія Захарова повідомила, що спільний проект буде  першим в історії України, що не тільки констатуватиме бездіяльність влади, а й активно вимагатиме від влади працювати і виконувати свої обіцянки. «Ми сподіваємося на допомогу всіх небайдужих людей. Давайте змусимо владу працювати на нас, а значить і на благо країни!», - закликала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2688
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду